Antarktis med Hurtigruten - Gratis fly og 5 % Ambassadør-rabatt!
Opplev Antarktis med MS Roald Amundsen eller MS Midnatsol i oktober-desember 2019! Bestill innen 30. september og få gratis fly fra Oslo inkludert i prisen på utvalgte seilinger! Finner du en seiling som virker interessant, kan vi uforpliktende holde av en lugar i noen dager før du bestemmer deg endelig. Alt vi behøver da er komplett navn som i pass og fødselsdato.

Ambassadører hos Hurtigruten får 5 % rabatt på alle oppgitte priser!
Oppgi deres medlems nummer til oss og vi vil regne ut deres spesialpris.
Ønsker du å bli Ambassadør og få 5% rabatt er kravet at du må ha seilt minimum 3 netter sammenhengende med Hurtigruten. Du må og oppgi seilingsdato, strekning samt booking-nr, så oppretter Hurtigruten et Ambassadør-nummer. Spør oss gjerne om mer informasjon rundt dette.


Antarktis
Det mest avsidesliggende kontinentet på jorden. Uansett hvilke andre deler av verden du har sett på tidligere reiser er Antarktis garantert helt annerledes enn du vil oppleve noe annet sted. Dette isolerte kontinentet er omgitt av et stort og kaldt ishav, og her på dette store, hvite kontinentet, er naturen på sitt mest spektakulære og storslåtte. Det imponerende landskapet i Antarktis har holdt seg så og si uendret siden første gang det kom mennesker hit. Det er det kaldeste, tørreste, høyeste og reneste kontinentet på jorden – og det er blant annet kjent for gigantiske isfjell som har brutt seg løs fra ismassene på fastlandet. Det finnes ingen permanent bosetting her, men det er hjem til flerfoldig millioner pingviner og seler. Fra dekk eller på land får du se store mengder pingviner som svømmer ut i havet for å jakte på krill, torpedolignende leopard-sel som patruljerer kystlinjen og holder et skarpt øye med bevegelsene på land og høre pustelydene fra en knølhval i det fjerne.

Siden de første store polfarerne oppdaget Sydpolen, har Antarktis vært stedet for de mer eventyrlystne. I dag er menneskelig aktivitet begrenset til turisme og vitenskap, med forskningsstasjoner som overvåker alt fra Antarktis økosystem til klimaendringer, da området er ansett for å være nøkkelen til å forstå globale utfordringer.


MS Roald Amundsen - Fremtidens skip
Når MS Roald Amundsen sjøsettes i 2019, representerer det en ny generasjon ekspedisjonsskip. Med avansert hybridteknologi reduseres utslippene, og skipet vil gli nærmest lydløst gjennom landskapet. - Hun er verdens første ekspedisjonsskip med hybridteknologi - Skandinavisk interiør med elegante møbler og komfortable lugarer - Interaktive aktivitetssentre og utendørs infinity-basseng - Alle lugarer er utvendig og seks av ti har egen balkongMS Midnatsol - Oppdagelsesskipet
MS Midnatsol ble bygd for norskekysten i 2002, og rekonstruert for større oppdagelsesreiser i 2016. Med maks 500 gjester, er skipet tilpasset ekspedisjoner verden over. Hovedsakelig ekspedisjoner i Antarktis - Komfortable og familievennlige oppdagelsesreiser, ideelt for den nysgjerrige eventyreren - Lyst og fargerikt interiør, inspirert av midnattssolen, gir en fin kontrast til isen og snøen i Antarktis.

Merk:
Gratis fly gjelder ved bestilling innen 30. september. Hurtigruten har fleksibel prising. Dermed endrer prisene seg fortløpende avhengig av etterspørsel og ledig kapasitet. Du får oppgitt best mulig pris ved bestilling. Flyreise fra Norge er hovedsakelig med KLM og Air France. Man må regne med to mellomlandinger i hver retning på de transatlantiske strekningene. Vi tar forbehold om endringer i planlagte program og reiserute. Planlagte i landstigninger vil avhenge av vær- og isforhold. Utleie av støvler om bord. Obligatorisk helseerklæring. Enkeltlugarer på forespørsel.

Priser oppdatert mandag 24. september.

MS Roald Amundsen. 26. okt 2019


Patagonia, Chilenske fjorder, Antarktis - En oppdagelsesreise - Sørgående - 16 dager seilas


Valparaiso - Antarctica - Punta Arenas

Denne ekspedisjonen tar deg med til de mest spennende stedene langs den Sør-Amerikanske kysten. Besøk en av verdens flotteste nasjonalparker, se det rike dyrelivet i Patagonia, opplev de chilenske fjordene og Kapp Horn, før vi tar deg med til selve høydepunktet – Antarktis. Nyt dager på land, i kajakk, bli med på fotturer og se pingviner, fugler og seler på nært hold.

Utforsk naturskjønne Patagonia
Vi starter i fargerike Valparaiso og seiler videre langs den chilenske kysten, som byr på snødekte vulkantopper, vakre innsjøer, brusende elver og frodig vegetasjon. Dette storslåtte og vakre landskapet slutter aldri å imponere.

Chilenske fjorder og Kapp Horn
Vi reiser videre inn i en av verdens vakreste nasjonalparker og inn i de chilenske fjordene. Dette avsidesliggende området virker nærmest uberørt av mennesker. Dype daler og mektige fjell står i stor kontrast til den frodige kystlinjen som yrer av dyreliv. Kapp Horn er et mytisk sted der to hav møtes. Dersom været tillater det, går vi i land her.

Antarktis – det hvite underverket
Vi krysser vi det beryktede Drakestredet på vei mot Antarktis – den frosne verdenen i sør. I Antarktis vil vi prøve å gå i land på flere historiske steder, som på Deception Island – en øy med en havn som var en viktig base for hvalfangst helt frem til 1905. Eller på Cuverville Island, som huser store kolonier Chinstrap-pingviner, og Port Lockroy, som er en britisk base fra andre verdenskrig. Wilhelmina Bay blir ofte kalt ”Whale-mina Bay” på grunn av områdets mange knølhvaler. Brown Bluff kjennetegnes av sine 750 meter høye klipper som dominerer landskapet.

I dette surrealistiske og vakre landskapet får du se pingviner, seler, hvaler og store flokker med sjøfugler. Vi tar deg med på land, slik at du får stå på verdens sørligste kontinent med dine egne føtter og oppleve det unike dyrelivet som befinner seg her. Kanskje får du også muligheten til å padle kajakk i havet, som er dekket av store mengder is. På det komfortable skipet vårt kan du delta i spennende forelesninger og lære om kontinentets spennende historie, slik at du får mest mulig ut av opplevelsene underveis. På reisen tilbake krysser vi Drakestredet igjen, før ekspedisjonen avsluttes i Punta Arenas.

 

REISEPERIODE: 25. OKTOBER TIL 15. NOVEMBER 2019

RJ - Dobbeltlugar med vindu (ingen utsikt), fra kr 86 121,- pr person.
RS - Dobbeltlugar med vindu på lavere dekk, fra kr 91 046,- pr person.
RR - Dobbeltlugar med vindu, fra kr 98 433,- pr person.
XT - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 118 954, -pr person. 
ME - Suite med balkong, fra kr 135 371,- pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise fra Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Flyreise på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
Vind- og vanntett jakke
Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikringer, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

send henvendelse

MS Roald Amundsen. Nov og Des 2019.


Chilenske fjorder, Antarktis og Falklandsøyene - Store oppdagere og dyreliv - 15 dagers seilas


Punta Arenas - Antarctica - Falklandsøyene-Punta Arenas

Reis i harmoni med naturelementene mot verdens mest øde kontinent. Ekspedisjonen tar deg gjennom de fantastiske chilenske fjordene, før du etter flere dager på åpent hav får se det et hvitt kontinent vokse frem i horisonten. I Antarktis blir du møtt av store, mektige isbreer, pingviner som flokker seg rundt deg, et hav av hvaler – og et eventyr du aldri vil glemme. På aktivitetssentret om bord har vi spennende forelesninger, alt laget for at du skal få mest ut av turen din.

Fra høye fjell og daler i de chilenske fjordene til nære møter med dyrelivet i Antarktis
Ekspedisjonen starter i Punta Arenas, før vi tar deg med til vakre Patagonia. Videre krysser vi det røffe Drakestredet mot Antarktis – den frosne ørkenen i sør.

Endeløst hvitt landskap, yrende dyreliv og fascinerende historie
I Antarktis går vi i land på en rekke historiske steder. På Deception Island ligger en havn som var en viktig base for hvalfangst frem til 1905. Øya Cuverville huser store kolonier med Chinstrapp-pingviner, og Port Lockroy er en britisk base fra andre verdenskrig. Wilhelmina Bay blir ofte kalt ”Whale-mina Bay” på grunn av områdets mange knølhvaler. Brown Bluff kjennetegnes av de 750 meter høye klippene som dominerer landskapet.

Når vi går i land på de stedene vi besøker, har du mulighet til å bli med på fotturer, kajakkpadling eller å cruise rundt i havet blant hvaler og hilse på lokale pingviner. Som den moderne eventyreren du er, får du oppleve den uberørte villmarken på den mest miljøvennlige måten – ettersom du reiser med et moderne ekspedisjonsskip.

En verden av kontraster
Videre setter vi kursen mot Falklandsøyene. På dette britiske territoriet blir du møtt av en verden full av kontraster. Fra Stanleys røde busser og engelske puber til store, åpne landskap, fantastiske hvite sandstrender og et rikt dyreliv i omgivelsene rundt.REISEPERIODE 10. NOVEMBER TIL 1. DESEMBER 2019
RR - Dobbeltlugar med vindu, fra kr 93 044,- pr person.
XT - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 111 049,- pr person.
ME - Suite med balkong, fra kr 136 849,- pr person.

REISEPERIODE 26. NOVEMBER TIL 17. DESEMBER 2019
RR - Dobbeltlugar med vindu, fra kr 85 763,- pr person.
XT - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 97 753,- pr person.
XTD - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 99 969,- pr person. 
ME - Suite med balkong, fra kr 112 790,- pr person.

REISEPERIODE: 25. DESEMBER 2019 TIL 15. JANUAR 2020
RR - Dobbeltlugar med vindu, fra kr 87 583,- pr person.
TT - Større dobbeltlugar med vindu, fra kr 97 278,- pr person.
XT - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 101 077, -pr person.
ME - Suite med balkong, fra kr 125 453,- pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise fra Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Flyreise tur/retur på økonomiklasse mellom Santiago de Chile og Punta Arenas
Transport i Punta Arenas med en orienteringstur inkludert
Vind- og vanntett jakke
Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:
Reiseforsikring, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

 

send henvendelse

MS Roald Amundsen. 14. des 2019.


Chilenske fjorder og Antarktis - Et juleeventyr - 12 dagers seilas


Punta Arenas - Antarktis - Punta Arenas

Reis i harmoni med naturelementene mot verdens mest øde kontinent. Ekspedisjonen tar deg gjennom de fantastiske chilenske fjordene, før du etter flere dager på åpent hav får se det et hvitt kontinent vokse frem i horisonten. I Antarktis blir du møtt av store, mektige isbreer, pingviner som flokker seg rundt deg, et hav av hvaler – og et eventyr du aldri vil glemme. På aktivitetssentret om bord har vi spennende forelesninger, alt laget for at du skal få mest ut av turen din.

Fra høye fjell og daler i de chilenske fjordene til nære møter med dyrelivet i Antarktis
Ekspedisjonen starter i Punta Arenas, før vi tar deg med til vakre Patagonia. Videre krysser vi det røffe Drakestredet mot Antarktis – den frosne ørkenen i sør.

Endeløst hvitt landskap, yrende dyreliv og fascinerende historie
I Antarktis går vi i land på en rekke historiske steder. På Deception Island ligger en havn som var en viktig base for hvalfangst frem til 1905. Øya Cuverville huser store kolonier med Chinstrapp-pingviner, og Port Lockroy er en britisk base fra andre verdenskrig. Wilhelmina Bay blir ofte kalt ”Whale-mina Bay” på grunn av områdets mange knølhvaler. Brown Bluff kjennetegnes av de 750 meter høye klippene som dominerer landskapet.

Når vi går i land på de stedene vi besøker, har du mulighet til å bli med på fotturer, kajakkpadling eller å cruise rundt i havet blant hvaler og hilse på lokale pingviner. Som den moderne eventyreren du er, får du oppleve den uberørte villmarken på den mest miljøvennlige måten – ettersom du reiser med et moderne hybrid ekspedisjonsskip.REISEPERIODE: 12. TIL 30. DESEMBER 2019
RR - Dobbeltlugar med vindu, fra kr 63 381,- pr person.
TT - Større dobbeltlugar med vindu, fra kr 68 004,- pr person.
XTD - Dobbeltlugar med balkong, fra kr 74 938, -pr person.
ME - Suite med balkong, fra kr 84 183,- pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise fra Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Flyreise tur/retur på økonomiklasse mellom Santiago de Chile og Punta Arenas
Transport i Punta Arenas med en orienteringstur inkludert
Vind- og vanntett jakke
Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:
Reiseforsikring, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

send henvendelse

MS Midnatsol. 27. oktober 2019.


Antarktis og Falklandsøyene - Eventyr på den sørlige halvkule - Sørgående - 14 dagers seilas


Montevideo, Uruguay - Patagonia - Falklandøyene - Antarktis - Ushuaia, Argentina
På dette fantastiske eventyret får du oppleve Sør-Amerika, Patagonia, Falklandsøyene og Antarktis. Du vil få se pingviner, sel og hval, ta fotturer på isen og dra på kajakkpadling blant isfjellene. Om bord kan du dra nytte av vårt aktivitetssenter for spennende forelesninger og workshops, alle designet for å forbedre turen. Ekspedisjonen tar deg med til spektakulære høydepunkter på den sørlige halvkule.

Fra urbane eventyr til verdens mest avsidesliggende sted - på kun få dager
Start reisen med å nyte storbylivet i Montevideo, før vi går om bord på MS Midnatsol. Etter to dager til havs, kommer vi til Puerto Madryn, inngangsporten til Valdez-halvøya, som er på UNESCOs verdensarvliste og kjent for et rikt dyreliv. Her kan du møte noen av verdens største havdyr i sitt naturlige miljø.

Fantastiske Falklandsøyene
En sterk kontrasterende villmark og kultur venter på Falklandsøyene. Sauebeiting ved siden av pingvinkolonier på landsbygda, hvor røde engelske busser kjører forbi koslige puber i landsbyen.

Overveldende Antarktis
Vi krysser Drakestredet for å utforske det mest fjerntliggende stedet på planeten. Den antarktiske iskappen dekker 98 % av kontinentet, og er verdens største ismasse. Villmarken her er full av dyreliv. Pass på å gå i land for å møte pingviner i yrende og høylytte kolonier.

Bli med ekspedisjonsteamet for å utforske den iskalde kysten av Antarktis. Her kan du komme tett på pingviner og seler, nyte rolige kajakkturer og besøke fascinerende og fantastiske naturperler. Om bord blir det interessante forelesninger om naturvitenskap og historie, aktiviteter og workshops i ekspedisjon-fotografi som vil ta oppdagerevnene dine til et nytt nivå. Vi runder av eventyret ved å krysse Drakestredet tilbake til Ushuaia på to dager.REISEPERIODE: 25. OKTOBER TIL 14. NOVEMBER 2019
I2 - Innvendig dobbeltlugar, fra kr 54 462,- pr person.
O2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 65 885, -pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori, inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Fly (økonomiklasse) fra Ushuaia til Buenos Aires
Vind - og vanntett jakke
Turer med småbåter til land
Aktiviteter om bord og på land
Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter/aktiviteter
Kaffe og te om bord

Ikke inkludert:
Reise og avbestillingsforsikring, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

send henvendelse

MS Midnatsol. Nov og Des 2019.


Antarktis - høydepunktene på det frosne kontinentet - 10 dagers seilas

Ushuaia - Antarktis - Ushuaia
Gjør deg klar for tidenes eventyr! Fra Ushuaia krysser vi Drakestredet og seiler videre mot Antarktis. Møt pingviner og ta på isfjell med dine egne hender. Om bord kan du bli med på en rekke ting.

Nære møter med dyrelivet i Antarktis
En ekspedisjon til Antarktis med MS Midnasol er noe av det mest spennende du kan gjøre. Utforsk et av verdens mest avsidesliggende områder når vi tar deg med til høydepunktene på verdens sørligste kontinent.

Et frossent, men yrende kontinent
Vi seiler over Drakestredet på vei mot Antarktis. Når vi ankommer kontinentet, tar det ikke lang tid før all oppmerksomheten din er rettet mot den mystiske verdenen vi akkurat har ankommet. Bak hvert isfjell skjuler det seg nye eventyr.

Forbered deg på å få gåsehud. Dyrelivet i Antarktis er et kapittel for seg selv. Her får du se hval, tusenvis av pingviner og veldig søte seler. Isfjell i alle mulige former og farger driver forbi. Horisonten virker endeløs, og vi seiler gjennom et blått hav der du kan se både isfjell og hvaler. La deg fascinere og sjarmere av de store pingvinkoloniene som ønsker deg velkommen. Du vil føle deg som en ekte oppdager når vi går i land for å utforske og når vi kjører småbåter gjennom ishavet.

 

REISEPERIODE:  9. TIL 24. NOVEMBER  2019
O2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 53 220,- pr person.
U2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 57 310, -pr person.

REISEPERIODE: 20. NOVEMBER TIL 5. DESEMBER 2019 
I2 - Innvendig dobbeltlugar, fra kr 55 518,- pr person.
J2 - Utvendig dobbeltlugar (uten utsikt), fra kr 55 972,- pr person.
O2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 58 648,- pr person
P2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 60 236, -pr person.

REISEPERIODE:  1. TIL 17. DESEMBER 2019
I2 - Innvendig dobbeltlugar, fra kr 60 296,- pr person.
O2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 61 905,- pr person
P2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 63 605, -pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise fra Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Flyreise på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
Vind- og vanntett jakke
Ilandstigninger med småbåter med aktviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikringer, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

send henvendelse

MS Midnatsol. 14. des 2019.


Antarktis - Hvit jul med pingviner - 14 dagers seilas

Ushuaia - Antarktis - Ushuaia
En spektakulær jul! Fra Ushuaia krysser vi Drakestredet før vi seiler videre for flere minneverdige opplevelser i Antarktis. Møt pingviner på nært hold og berør isfjellene med dine bare hender. Om bord er det også mye å gjøre - delta på spennende forelesninger, og nyt sesongens festligheter mens du er omgitt av snø og is!

Nære møter med dyrelivet i Antarktis
En ekspedisjon til Antarktis med MS Midnatsol er noe av det mest spennende du kan gjøre. Utforsk et av verdens mest avsidesliggende områder når vi tar deg med til høydepunktene på verdens sørligste kontinent. Tenk deg å våkne opp på julaften og trekke tilbake gardinene for å avsløre uberørt natur, pingviner og isfjell!

Et frossent, men yrende kontinent
Vi seiler over Drakestredet på vei mot Antarktis. Spenningen bygger seg opp når vi nærmer oss det unike dyrelivet på det siste uberørte kontinentet. Du vil se hvaler, møte tusenvis av pingviner og noen seriøst søte seler. Her finnes isfjell i alle former og farger. Horisonten virker uendelig og blåhvitt. Du vil føle deg som en ekte oppdager når vi går i land for å utforske og når vi kjører småbåter gjennom ishavet.

  

REISEPERIODE: 12. DESEMBER 2019 TIL 1. JANUAR 2020
I2 - Innvendig dobbeltlugar, fra kr 59 460,- pr person.
O2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 65 840, -pr person.
P2 - Utvendig dobbeltlugar med vindu, fra kr 67 676, -pr person.

Ambassadører får 5% rabatt på oppgitte priser!

Prisen inkluderer:
Flyreise fra Oslo tur/retur
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
Transfers og hotell
Tur/retur fly på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
Transport til Ushuaia med en orienteringstur inkludert
Vind- og vanntett jakke
Ilandstigninger med småbåter med aktviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikringer, Bagasjeservice, Valgfrie utflukter og tips

send henvendelse
Se alle tilbud