Kirkenes til Bergen til med MS Kong Harald 2. november 2017Ta del i jakten på Nordlyset og opplev norske mat perler på en ferdigpakket og meget rimelig tur fra Kirkenes til Bergen på MS Kong Harald!

Pris per person:     
Delt utvendig dobbeltlugar       Kun kr.   9.900.-
Enkeltlugar utvendig                    Kun kr. 13.900.-

Inkludert er fly fra Bergen til Kirkenes, en overnatting i Kirkenes dagen før avreise, samt reise i utvendig lugar inkludert helpensjon (frokost, lunch og 3- retters middag) om bord på MS Kong Harald fra Kirkenes til Bergen.

Om MS Kong Harald

MS Kong Harald ble renovert i 2016 og har i dag et moderne arktisk-inspirert interiør. Om bord finner du tre restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og et treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran i skipet kan du ta deg en drink i den komfortable baren. Skipet har også et eget, stort område hvor du finner resepsjonen, en turguide, konferanserom og en butikk.
Baren på skipet er oppkalt etter den kjente, norske oppdageren Fridtjof Nansen, mens Roald Amundsen har lånt ut navnet sitt til kafeen. På øverste dekk finner du et soldekk, en observasjonssalong og en panoramasalong – velg selv hvor du vil nyte utsikten over det spektakulære landskapet vi seiler gjennom!

Turprogram:
2. november:
Fly med SAS Bergen – Oslo – Kirkenes
Avreise Bergen 07.00, ank. kl 11.00
Overnatting på Scandic Kirkenes
3. november:
Avreise fra Kirkenes kl. 12.30
8. november:
Ankomst Bergen kl. 14.30