Sommerkupp! Spar opptil 30% på ferien langs norskekysten


 


Bli en del av verdens vakreste sjøreise!

Hver dag i snart 125 år har Hurtigruten seilt langs Norskekysten – og det er fortsatt en helt unik opplevelse! Nå nærmer vi oss sesongen hvor det fascinerende nordlyset igjen vil danse på den arktiske himmelen. Men før den tid kan du nyte de fantastiske høstfargene krydret med spennende eventyr og fantastiske naturopplevelser. Reisen blir helt hva du gjør den til selv. Nyt skipets fasiliteter eller bli med på fartsfylte og interessante utflukter langs kysten vår.

Bestiller du hel eller halv rundreise inkl. fullpensjon innen 15. juli kan man spare opptil % 30 på seilingene med avreise fra 1. juni til og med 31. desember 2019. 

For spørsmål og pristilbud ring 55 59 68 40 eller send e-post til post@cruisespesialisten.com

Den klassiske rundturen: Bergen–Kirkenes–Bergen
Dette er den ultimate reisen med Hurtigruten. På dette 12-dagers eventyret tilbakelegger man mer enn 2500 sjømil, og noe av det mest spektakulære landskapet på jorden. Bli med å opplev vår vakre kyst!
En full rundtur med Hurtigruten beskrevet som «verdens vakreste sjøreise» av Lonely Planet, tar deg fra Bergen til Kirkenes og tilbake i 12 dager, når som helst på året. Dramatikken i naturen og dyrelivet vil vekke oppdageren i deg. Langs ruta vil du besøke 34 havner - 22 av dem nord for polarsirkelen, og du vil få mulighet til å bli med på utflukter som er tilpasset ditt aktivitetsnivå. Det du går glipp av på nordgående seiling i løpet av natten, vil du få med deg på sørgående seiling. Eller med andre ord: På en rundtur med oss vil du få muligheten til og utforske den magiske Norskekysten – en reise du ikke finner maken til noe annet sted i verden.

Norskekysten med Hurtigruten

HEL RUNDREISE BERGEN-KIRKENES-BERGEN

2. juni med MS Trollfjord:
Fra kr. 16 754,- i innvendig lugar
Fra kr. 18 616,- i utvendig lugar

8. juli med MS Midnatsol:
Fra kr. 21 202,- i utvendig lugar

1. august med MS Nordkapp:
Fra kr. 16 892,- i utvendig lugar

2. september MS Nordlys:
Fra kr. 18 350,- i utvendig lugar

21. oktober MS Richard With:
Fra kr. 11 725,- i utvendig lugar

10. november MS Polarlys:
Fra kr. 8 813,- i innvendig lugar
Fra kr. 10 724,- i utvendig lugar

9. desember MS Spitsbergen:
Fra kr. 10 510,- i utvendig lugar

HALV RUNDREISE BERGEN-KIRKENES

16. juni MS Midnatsol:
Fra kr. 13 511,- i utvendig lugar

1. august MS Nordkapp:
Fra kr. 12 788,- i utvendig lugar

10. september MS Kong Harald:
Fra kr. 11 116,- i utvendig lugar

Pris pr person i delt dobbeltlugar inkl. fullpensjon og basert på priskonseptet Basic, hvor man først ved ombordstigning får vite lugarnummer og tidspunkt for middag. Ønsker dere pris på Select, hvor man kan velge lugarnummer og tidspunkt for middag, er det bare å sende å kontakte oss. Prisene er allerede rabattert og gitt med forbehold om endringer.

 

send henvendelse
Se alle tilbud