Kundetreff i Bergen torsdag 17. august!

Cruisespesialisten har sammen med Hurtigruten gleden av å invitere til kundetreff ombord på MS Finnmarken til kai i Bergen. Her vil dere få informasjon om kjekke reiser, nye kataloger for 2018/2019.
Hanne fra Hurtigruten vil fortelle litt om sine egne opplevelser fra Antarktis, Canada, Svalbard og Grønland. Etter presentasjonen blir det omvisning på skipet.

ARRANGØR         CRUISESPESIALISTEN
DATO TORSDAG 17. AUGUST 2017
BY BERGEN
TID 17.00-18.30
STED MS FINNMARKEN (HURIGRUTETERMINALEN I BERGEN)
ÈNTRE GRATIS ADGANG (Begrenset med plasser. Man må ha med ID-kort.)
PÅMELDING Ring 55 59 68 40 eller send Epost til post@cruisespesialisten.com

 

NORSKEKYSTEN - ÅRET RUNDT
Uansett når på året du reiser, tilbyr Hurtigruten deg spennende eventyr spekket med fantastisk natur, de vakreste fjorder og sjarmerende havner.
Bestill hel eller halv rundreise inkl. fullpensjon i perioden 14.aug-8.sep med avreise i 2017 og få 20% rabatt!

ANTARKTIS - OKTOBER 2018 TIL MARS 2019
Et isolert, urørt og fortryllende kontinent!
Polarekspedisjonen din vil introdusere deg til Sør Amerikas

GRØNLAND - JUNI TIL SEPTEMBER 2018
Dra på eventyr blant gigantiske isformasjoner, fjell og fjorder og utforsk verdens største øy. Seil gjennom arktiske farvann og kom nærmere det yrende dyrelivet og den spektakulære naturen.

SVALBARD - MAI TIL SEPTEMBER 2018
Utforsk den arktiske juvelen Svalbard. Hurtigruten sine ekspedisjoner tar deg nærmere spøkelsesbyer av tidligere hvalfangststasjoner, fantastiske fjorder og isfjell, dyreliv og kongen av Arktis - isbjørnen.

ISLAND - MAI OG JUNI 2018
Utforsk Island, det mystiske landet av is og ild, med sine isbreer og vulkaner, ustoppelige geysirer og brusende fosser.

NORDVESTPASSASJEN - AUGUST OG SEPTEMBER 2018
Bli med på en reise langt over polarsirkelen med ekspedisjonsskipet MS Fram, som seiler samme rute fra Grønland til Canada som fortidens store oppdagere.