MSC Cruises - cruisekveld i Bergen tirsdag 29. august

   

Cruisespesialisten arrangerer cruisekveld sammen med vår gode samarbeidspartner MSC Cruises! 
Siv og Hedda fra rederiet presenterer spennende nyheter og destinasjoner, få med nyeste katalog 2018/2019, gode tilbud, samt slå av en prat med oss fra Cruisespesialisten. 

Ønsker dere å være med oss denne kvelden, er det bare å ringe oss eller sende en e-post med ønsket antall plasser! 

Arrangør Cruisespesialisten
Dato Tirsdag 29. august 2017
By Bergen
Sted Terminus Hall
Adgang Gratis
Påmelding  55596840/post@cruisespesialisten.com


Terminus Hall er på Grand Hotel Terminus i Bergen, vis à vis jernbanestasjonen. Inngang til lokalet er til venstre for hotellets hovedinngang, rett forbi garasjen, opp trappen gjennom hagen og inn i glassbygget. Har man vanskelig for å gå trapper, gå via resepsjonen og ta heis til 3.etasje. Følg korridoren til venstre og helt til enden hvor man da kommer rett i lokalet.

Vi starter foredragene kl. 18.00, så kom gjerne litt før den tid og finn dere en plass. Er dere tilfeldigvis i byen denne kvelden, kan dere og komme uanmeldt, vi finner alltid en plass!


Nedenfor er emnene dere vil få informasjon om denne kvelden:

MIDDELHAVET - SOMMER 2018
Flotte 7-netters cruise fra Barcelona, Venezia og Roma. Barn inntil 18 år, fra kun kr 1 400!
Nytt skip MSC SEAVIEW fra juni 2018; kr 1000 i rabatt pr lugar ved bestilling innen fredag 8/9!

MIDDELHAVET - HØST 2017
Flere fantastiske og ulike ruter i det østlige og vestlige Middelhavet med drikkepakke inkludert i prisen. Cruise hele året fra Barcelona med MSC Meraviglia, Middelhavets nyeste skip, med plass til
hele 5 700 passasjerer!

KARIBIEN - 2018/2019
Koble av og nyt vakre strender på 7- eller 11-netters cruise fra Miami.
Nytt skip MSC SEASIDE innvies desember 2017.
MSC Seaside i Karibien og søsterskipet MSC Seaview i Middelhavet byr begge på store uteområder og en 360° promenade langs vannkanten, 6 bassenger, Aqua-Park med 5 ulike vannsklier, mange restauranter, store bowlingbaner, 5D-kino, Formel 1- og flight-simulator og MYE mer!

CUBA - 2018/2019
Oppdag det autentiske Cuba med et 7- eller 14-netters cruise fra Havanna! Cruiset starter med overnatting i havnen innen man seiler videre til ulike karibiske perler.

DUBAI - 2017/2018
Fly & Cruise inkludert drikkepakke. La deg begeistre av storslått rikdom, historiske moskéer og bli med på ørkensafari!

VERDENSCRUISE - 2019
MSC Cruises aller første jordomseiling starter januar 2019 og vil by på uforglemmelige opplevelser fra alle verdenshjørner.

MSC YACHT CLUB
Et luksuriøst All Inklusive-konsept om bord på de største skipene med 24-timers butlerservice, lekre suiter, gourmetmåltider til selvvalgt tid i dedikert restaurant, privat soldekk og mye mer!