Nyoppussede Queen Mary 2 med egne single lugarer!

 

 

Cunard sitt berømte Queen Mary 2 gjennomgår en større renovasjon som skal være ferdigstilt den 21. juni 2016. En av de virkelig store og gledelige nyhetene er introduksjonen av lugarer spesiallaget for deg som reiser alene!

Rederiet lager 9 single lugarer på dekk 2 og 6 større single lugarer på dekk 3L. 

Den klassiske ruten fra Southampton til New York og vice versa er den vi har konsentrert oss om her men selvsagt vil alle seilinger med Queen Mary 2 besitte single lugarer, ta kontakt med oss for mer informasjon!

Cunard anbefales for alle som liker det klassisk og elegante, men hovedsakelig er det voksne gjester man vil finne om bord. Cunard er et av verdens mest berømte og tradisjonsrike cruiserederi med tre flotte skip i flåten sin! I 1840 dro Mr. Samuel Cunard sjøveien over Atlanteren for å levere post. Lite visste han den gang at han tok det første steget mot en ny standard for luksusreiser! Rederiet er mest kjent for den transatlantiske ruten mellom Southampton og New York samt flotte verdenscruise!

Prisene under er single priser i Euro i og inkluderer cruise, måltider, skatter og avgifter. Pris og kapasitet er med forbehold om endringer. Vi er selvsagt behjelpelig med fly og hotell. 

Om ikke datoene/reiserutene nedenfor skulle passe, se vår nettside for flere single tilbud, klikk her

Queen Mary 2

Seilingsrute Queen Mary 2:
Dag 1. Southampton/New York
Dag 2. Sjødag
Dag 3. Sjødag
Dag 4. Sjødag
Dag 5. Sjødag
Dag 6. Sjødag
Dag 7. Sjødag
Dag 8. New York/Southampton

Priseksempel 11. oktober 2016 fra New York, € 2 149,- 

 

send henvendelse
Se alle tilbud