Cruisekveld i Bergen onsdag 14. mars


        

Cruisespesialisten arrangerer cruisekveld sammen med våre gode samarbeidspartnere Royal Caribbean, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Representantene fra rederiene vil ha spennende presentasjoner, samt at man etterpå kan få med seg kataloger og kanskje slå av en prat med oss fra Cruisespesialisten.

Ønsker dere å være med oss denne kvelden, er det bare å ringe oss eller sende en Epost med ønsket antall plasser! Vi starter første foredrag kl. 18.00, så kom gjerne noen minutter før det.  Er dere tilfeldigvis i byen denne kvelden, kan dere og komme uanmeldt, vi finner alltid en plass!

Arrangør Cruisespesialisten
Dato Onsdag 14. mars 2018
By Bergen
Sted Terminus Hall
Adgang Gratis
Påmelding  55596840/post@cruisespesialisten.com


CRUISEKVELD-RABATT

Alle som er tilstede på vårt arrangement får kr 1.500 i rabatt pr lugar på seilinger i 2018 og 2019 med Royal Caribbean, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises! Gjelder kun nye bestillinger gjort i perioden 14. - 26. mars, og minimum 7 netters cruise i balkonglugar.

Terminus Hall er på Grand Hotel Terminus i Bergen, vis à vis jernbanestasjonen. Inngang til lokalet er til venstre for hotellets hovedinngang, rett forbi garasjen, opp trappen gjennom hagen og inn i glassbygget. Har man vanskelig for å gå trapper, gå via resepsjonen og ta heis til 3.etasje. Følg korridoren til venstre og helt til enden hvor man da kommer rett i lokalet.

Velkommen skal dere være!