Kr. 10 000,- i rabatt på Baltikum cruise i juni og juli 2017!

 


Grip muligheten til å cruise i Østersjøen ombord Serenade of the Seas; med på og avstigning i Stockholm er det enkelt å komme seg til skipet!

Er dere minimum 10 personer i samme bestilling, får dere grupperabatt på kr. 10.000.- ved bestilling mellom 17. oktober og 15. november 2016! Tilbudet gjelder dobbeltlugar, tre manns lugar og fire manns lugar. Velg mellom fem seilingsdatoer i juni og juli 2017!

Dette tilbudet er perfekt for storfamilier, så om ikke ferie neste år er lagt, kanskje et cruise i Baltikum kan passe! 

Les mer om tilbudet her, eller se seilingsdatoer, reiserute og veiledende priser nedenfor.


Serenade of the Seas

Serenade of the Seas er et skip i Radiance-klassen. Skipet er utstyrt med store glassvinduer som gir fantastisk utsikt og mye lys, perfekt supplert av elegant interiør og lekre møbler. Ombord kan du blant annet nyte en moderne samling kunstverk og skulpturer. Skipet er 90 090 brutto tonn og tar 2500 passasjerer.

Adventure Ocean
Adventure Ocean program er for barn i alle aldre, fra babyer til tenåringer, vil det alltid være spennende ting å gjøre hele dagen. Til og med når skipet ligger i land, hvis du vil ta en utflukt eller ha litt tid for deg selv uten barna, så kan du alltid slappe av vel vitende om at vårt Adventure Ocean personale tar godt hånd om dine barn sammen med andre jevngamle lekekamerater.

Klatrevegg

Benytt sjansen til å teste dine klatreferdigheter i den fantastiske utendørs klatrevegg. Både morsomt og veldig god trening, og enten du er nybegynner eller erfaren klatrer vil du garantert nyte utsikten 15 meter over dekk.

Filmlerret

Nytt på Serenade of the Seas er er et utendørs filmlerret ved bassenget, som viser diverse filmer i løpet av cruiset.

3 svømmebasseng og 3 boblebad

Ombord finner du 3 svømmebasseng i ulike størrelser. Rundt hovedbassenget har du mulighet til å slappe av i behagelige solsenger og barna vil garantert kose seg i barnebassenget med vannsklie. Ønsker du litt mer ro og fred anbefaler vi Solarium, et velværeområde kun for personer over 16 år. Ved bassengene på dekk finner du 2 behagelige boblebad og 1 i Solarium.

Spisesteder

Ombord finner du et stort utvalg av formelle og uformelle restauranter og kafeer. Du kan velge fra enkel snacks gjennom hele dagen til gourmet-middager i en av våre restauranter. De fleste spisestedene er inkludert i cruiseprisen. På våre spesialrestauranter får du det lille ekstra mot et tillegg i prisen.

Hovedrestauranten: Flere-retters frokost, lunsj og middag i et elegant miljø, velsmakende meny og personlig service fra våre dedikerte ansatte. Under middagen kan du velge mellom fast bordsetting, hvor du velger en fast tid med samme bord, samme bordkavalerer og samme servitører gjennom hele cruise, eller My Time Dining hvor du kan spise når det passer deg (mellom 18.00 og 21.30) og uten faste bord, kavalerer og servitører. Valget er ditt.

Windjammer Cafè: Velsmakende buffet med retter fra hele verden. Åpent hele dagen og med fantastisk utsikt helt øverst på skipet.
Seaview Café: En klassisk deli med typisk barmat og stort utvalg øl og vin. Utendørs i friluft med utsikt.
Park Café: Friske salater, panini, pannekaker og mye mer. Her kan du også fylle opp med snacks du kan ha med på utflukten eller til lugaren.
Roomservice: Frokost i sengen, lunsj på balkongen eller middag i din egen lugar? Ingen problem, bare bestill roomservice så ordner vi det uten ekstra kostnad (en liten avgift tilkommer mellom 00.00-05.00)

Spesialitetsrestauranter

Spesialitetsrestaurantene tilbyr et stort omfang av matopplevelser ombord og prisene starter på USD 15 per person. Vi har en spennende og fristende liste med restauranter du kan velge fra.

Chops Grille: Vårt signatur steakhouse serverer biff, sjømat, nydelig tilbehør og desserter i en moderne og eksklusiv atmosfære.
Izumi: Fersk og smakfull sushi og sashimi, eller hva med å tilbrede maten ishi-yaki stil, på en glovarm stein plassert på bordet ditt.
Rita's Cantina: Tex-Mex fiesta med retter som nachos, fajitas og tacos, og med det største utvalget av Margaritas til sjøs.
Giovanni's Table: Tradisjonsrik, familievennlig og italiensk. Spesialiserer seg på smaker fra Toscana tilberedt med kjærlighet og en liten moderne touch.
Chef's Table: Vår mest ekslusive restaurant med plass til maksimum 16 gjester. Her får du et 5-retters måltid med vin til og presentert av skipets Executive Chef.
Spesialrestaurantene er populære så vi anbefaler deg å reserve plass så fort du har bestemt deg hva du har lyst på.

Underholdning
På cruise med oss kan du oppleve et variert underholdningstilbud både på dag- og kveldstid, med blendende fullskala produksjoner hver dag - inkludert i cruiseprisen. Blant annet Tony-vinnende Broadwaymusikaler, band, og utrolig talentfulle artister fra hele verden.

7 netters cruise fra Stockholm med Serenade of the Seas

 

Dag Sted Ankomst Avreise
Søndag Stockholm   17.00
Mandag Helsinki 11.00 18.00
Tirsdag St. Petersburg 07.00  
Onsdag St. Petersburg   18.00
Torsdag Tallinn 07.00 16.00
Fredag Riga 11.00 19.00
Lørdag Sjødag    
Søndag Stockholm 07.00  


Priser:

25. juni 2017:
Fra kr. 11 266,- pr person i innvendig lugar.
Fra kr. 12 891,- pr person i utvendig lugar.
Fra kr. 15 536,- pr person i balkong lugar. 

2. juli 2017:
Fra kr. 11 252,- pr person i innvendig lugar.
Fra kr. 12 876,- pr person i utvendig lugar.
Fra kr. 15 271,- pr person i balkong lugar.

9. juli 2017:
Fra kr. 10 979,- pr person i innvendig lugar.
Fra kr. 12 876,- pr person i utvendig lugar.
Fra kr. 15 271- pr person i balkong lugar.

16. juli 2017:
Fra kr. 10 979,- pr person i innvendig lugar.
Fra kr. 12 876,- pr person i utvendig lugar.
Fra kr. 15 525,- pr person i balkong lugar.

23. juli 2017:
Fra kr. 11 385,- pr person i innvendig lugar.
Fra kr. 12 876,- pr person i utvendig lugar.
Fra kr. 15 271,- pr person i balkong lugar. 


Alle priser er pr person i delt dobbeltlugar inkluderer cruise, måltider, skatter, avgifter og tips til personalet. Vi er selvsagt behjelpelig med fly og hotell. Pris og kapasitet er gitt med forbehold om endringer.

For ilandstigning i St. Petersburg må man velge en av skipets utflukter, de ordner da med gruppevisum ombord. Man kan kun gå i land på egenhånd om man har ordnet visum på forhånd via ambassaden i Oslo, men dette er en tungvint og dyr prosedyre, så vi anbefaler rederiets utflukter. 

Grupperabatten på kr 10.000,- gjelder ved bestilling innen 15. november ved minimum 10 personer i reisefølget. Det må være en hovedbestiller for gruppen. Blir det reduksjon i antall reisende før avreise, vil man miste denne rabatten.

send henvendelse
Se alle tilbud