Cruise med gode priser for deg som reiser alene!
Vi får ofte spørsmål om hvorfor det er såpass dyrt å reise på cruise alene. Tradisjonelt sett må alene-reisende betale et enkeltmannstillegg, da man opptar en lugar som har plass til to personer. Heldigvis har noen cruiserederier tatt hensyn til at stadig flere, av ulike grunner, reiser alene, og har tilrettelagt for dette på en fin måte, enten ved at de ha skip som har enkeltlugarer eller de har tilbud på utvalgte seilinger med lavere enkeltmannstillegg for å bo alene i en dobbeltlugar.

Cruise er en kjekk ferieform hvor man pakker ut kofferten kun en gang og så er det bare å nyte kjekke dager ombord med god mat og underholdning i hyggelige omgivelser, samt oppleve mange flotte destinasjoner! 
Det er og en fin mulighet å stifte nye bekjentskaper for dem som ønsker det! En del rederier har blant annet egne treff for dem som reiser alene.

Cruisespesialisten tilbyr også ferdigpakkede gruppeturer med norsk reiseleder for dem som ønsker å reise sammen med andre norske. Her kan tilleggene variere. For informasjon om de ulike gruppeturene våre klikk her eller ta kontakt med oss på tlf 55 59 68 40 (tast 2).

Rederier som har enkeltlugarer på utvalgte skip er P&O Cruises, Costa Cruises, Cunard, Royal Caribbean International, Norwegian Cruise Line og Fred. Olsen Cruise Lines. Utover dette kan man få gode tilbud på dobbeltlugar alene med redusert tillegg i pris hos mange andre rederier.

Vi har samlet et bra utvalg av seilinger med rederier som tilbyr gode priser for alene-reisende! Tilbudene oppdateres jevnlig så her kan man finne mye kjekt! Klikk her for å se alle våre single tilbud!