Crystal Cruises


Om Crystal Cruises
Crystal Cruises er et av verdens ledende eksklusive cruiserederier. Kjennetegnet er profesjonell betjening, kvalitet i alle ledd, samt tilgang til en rekke fasiliteter. Cruisene er all inklusive hvor man da har all mat, drikke og tips inkludert i cruiseprisen. Skipene er romslig med mye plass til gjestene, man vil aldri oppleve å stå i kø.

I tillegg til de to luksuriøse cruiseskipene Crystal Serenity og Crystal Symphony som tar 922-1070 gjester har rederiet og en liten luksusyacht som kun tar 62 gjester, Crystal Esprit. I 2017(2018) kom også Crystal River Cruises og Crystal Luxury Air. På høsten 2018 kommer tre nye skip til flåten, kalt Crystal Exclusive Class, som vil ta rundt 1 000 gjester. 

Atmosfære
Ombord er det en avslappende og rolig atmosfære. Her man man nyte livet i elegante og smakfulle omgivelser. 

Appellerer til
Ett cruise med Crystal anbefales for de som er ute etter et cruise av ypperste kvalitet, med mat og drikke i verdensklasse, personlige service og flotte reiseruter.

Påkledning
På dagtid er  det uformell påkledning. På kveldstid kler man seg klassisk elegant. Det vil være noe kvelder hvor herrene har på seg dress/smoking og damene kjole.

Bespisning
I Crystal Dining Room kan man innta frokost, lunsj og middag, man kan velge mellom faste tider eller åpen seating. På Lido Cafe kan man nyte frokost og lunsj buffet style; om kvelden blir Lido gjort om til Tastes som er en uformell og trivelig restaurant. I tillegg vil det være Pool Grill på dagtid og man kan besøke en av spesialitetrestaurantene, Prego, Sushi Bar og Silk Road om kvelden. Ett besøk pr restaurant er inkludert, utover dette betaler man et lite cover charge. Bordreservasjon anbefales.