Klassisk

Med klassiske cruise tenker vi på rederiene med lang fartshistorie og som fortsatt i dag seiler på mange av de eksotiske rutene de gjorde den gang da de startet opp . Vi kan nevne norskeide Fred. Olsen Cruise Lines, britiske P&O Cruises samt Hurtigruten som alle i en årrekke har tilbudt reiser til fjerne strøk og langs Norskekysten.
I tillegg har man også Cunard som også er et klassisk rederi, men som vi klassifiserer som et  Premium rederi da det er mer stilfullt og elegant om bord enn på de andre mer tradisjonelle rederiene.

 

Cruisetilbud i Klassisk:

Hurtigruten - Bestill innen 31. oktober og få fly/tog eller rabatt

Hurtigruten - Bestill innen 31. oktober og få fly/tog eller rabatt

Bestill innen 31. oktober og få fly/tog fra Oslo eller kr 2.000 pr person i rabatt på mange seilinger i 2021! Velg mellom hel eller halv rundreise langs norskekysten Bergen-Kirkenes-Bergen, ekspedisjonsseiling med MS Trollfjord Bergen-Nordkapp-Bergen eller utvalgte ekspedisjonsseilinger i Europa. 

Les mer
Flott ekspedisjonscruise i Norge med Hurtigruten 2021/2022

Flott ekspedisjonscruise i Norge med Hurtigruten 2021/2022

Nå kan du endelig reise på ekspedisjonscruise i Norge! Seilinger fra januar 2021 til april 2022. Opplev håndplukkede perler langs vår fantastiske kystlinje med MS Trollfjord! Bestill innen 31. oktober og få inkludert fly/tog fra Oslo eller rabatt på kr 2 000 pr person!

Les mer