10 netters cruise til ABC-øyene i Karibien


Nå har du mulighet til å oppleve de vakre ABC-øyene på et 10 netters cruise med flotte Nieuw Statendam fra det anerkjente rederiet Holland America Line. Se mer informasjon nedenfor.

Aruba
Aruba er en ganske liten øy, bare 30 km. lang og 9 km. bred. I hovedstaden Oranjestad finner du shopping, natteliv og kasinoer. Eller man kan reise rundt på øyen, enten på egen hånd eller på en organisert utflukt gjennom rederiet. Men mest av alt kan du kose deg og nyte strender, sol og varme. Rent geografisk kan man dele øya i to: I sørvest ligger de vakre, lange strendene der du bader i turkisfarget vann. I nordvest er færre strender, et røffere terreng og med en ganske fjellendt kyststripe. Sjøen her er et fantastisk område for dykkere. 

Aruba

Bonaire
Bonaire er et eldorado for dykkere og snorklere. Hele kysten er fredet som en maritim nasjonalpark. Du trenger ikke å svømme lenger enn noen få meter ut fra land, før du snorkler over noen av Karibias flotteste korallrev med fisker i alle regnbuens farger. Enda mer eksotisk er det å ta taxibåt til Klein Bonaire, en liten ubebodd øy rett utenfor hovedstaden Kralendjik, og svømme med havskilpaddene som lever her. Bonaire har også et unikt fugleliv. I Slagbali National Park lever det over 130 arter, og noen av verdens største flokker med flamingoer. I Karlendjik finner du et godt utvalg av gode restauranter og et livlig uteliv uten å ha de store diskotekene, men øya er spesielt godt likt av de som er glad i natur.
Bilderesultater for kralendijk bonaire images

Curacao

Curacao er den største og livligste av de tre Nederlandske Antillene og en viktig øy for skipstrafikken. Hovedstaden Willemstad med sine vakre bygninger, interessante historie, markeder og sjarmerende gamle bydeler er vel verd et besøk. Langs kanalen som fører inn til naturhavnen og rundt hovedgaten Handelskade i den østre bydelen Punda ligger vakre hus i hollandsk arkitektur og med pastellfargede fasader. Det er hyggelig å rusle rundt mellom husene i pastellfarger, og man finner uterestauranter med levende musikk. Punda er stedet for shopping, restauranter, markeder og severdigheter. Curacao bærer preg av sin historie, med gamle borger, plantasjer og spesiell arkitektur på husene. Curacaos beste strand er Princess Beach som ligger ca. fem kilometer fra byen.
 

10 netters cruise til ABC-øyene

Seilingsrute for Nieuw Statendam  
Dag 1.  Fort Lauderdale, avreise kl. 17.00
Dag 2.  Sjødag
Dag 3.  Kralendijk, Bonaire, kl. 11.00-20.00
Dag 4.  Willemstad, Curacao, kl. 07.00-23.00
Dag 5.  Oranjestad, Aruba, kl. 07.00-17.00   
Dag 6.  Sjødag  
Dag 7.  Amber Cove, Dominikanske Republikk, kl. 08.00-17.00
Dag 8.  Grand Turks Island, kl. 08.00-14.00 
Dag 9.  Half Moon Cay, Bahamas, kl. 08.00-16.00  
Dag 10. Fort Lauderdale 

Seilingsdatoer
28. februar 2021 og 21. mars 2021.

Priser
Innvendig lugar, fra Euro 1 376 pr person
Utvendig lugar, fra Euro 1 736 pr person
Balkonglugar, fra Euro 1826 pr person

Pris pr person inkluderer måltider og underholdning, rom service samt tips til personalet. Vi er behjelpelig med å bestille fly og hotell om ønskelig.
Nieuw Statendam
Nieuw Statendam tilhører kvalitetsrederiet Holland America Line. Skipet var nytt i desember 2018 og tar 2 666 gjester. 

Følg med på et uforglemmelig cruise med verdens eldste rederi der avslapping og underholdning står i fokus. Tradisjonsrike Nieuw Statendam inneholder det meste. Hva sies om livemusikk på flere scener, egen vinproduksjon og matlagingskurs?

La deg bli underholdt: På Nieuw Statendam får du en musikalsk reise gjennom rockhistorien. BB Kings Blues Club og klassisk musikk fremført på mektige Lincoln Center Stage hører til cruisets høydepunkter.

BBC Earth Experiences: Gjennom et samarbeid med BBC kan du oppleve en spektakulær reise under vannoverflaten. Du får innblikk i havets rike dyreliv og vår planets unike skapninger gjennom fantastiske filmer.

Spektakulære show: På World Stage, en to etasjer stor scene med 270 graders Led skjerm, kan du oppleve utallige ulike musikk-, sang og danseshow under cruiset.

Gastronomisk veiledning for livsnytere: Benytt muligheten til å lære av de beste. Ombord på Nieuw Statendam kan du være med på givende matlagningskurs og interessante workshop.

Minneverdige smaksopplevelser: På Nieuw Statendam finner du alt fra asiatisk perfeksjon til europeiske klassikere og amerikansk storhet. Utforsk nye smaker fra det store utbudet av restauranter.

Pause i hverdagen: Besøk Greenhouse Spa & Salon og nyt av spabehandlinger og deilig massasje.

send henvendelse
Se alle tilbud