Oktober 2023 - Suezkanalen, Petra og Rødehavet fra Roma til Dubai

Suezkanalen, Petra og Rødehavet fra Roma til Dubai

Meget spennende reiserute høsten 2023
Celebrity Edge, et modene og spennende kvalitetsskip av medium størrelse
Spesialpriser og sikker bestilling – begrenset antall plasser!

Cruise fra 30. oktober til 13. november 2023, 15 dager
Skip: Celebrity Edge fra Celebrity Cruises
Cruisepris fra kr. 22.900.-

Hvorfor ikke benytte anledningen til å planlegge og bestille en cruiseferie i 2023!

Vi har spesialpriser på en rekke lugarkategorier, og reisen bestiller du med full trygghet for Covid- utviklingen, bla risikofri bestilling, depositum på kun kr 1.000 per person og gratis kansellering helt fram til 1. april 2023.

Cruiset er på skipet Celebrity Edge, et moderne og meget innholdsrikt kvalitetsskip fra Celebrity Cruises. På Celebrity er drikke, wifi og tips også inkludert, i tillegg til cruise med helpensjon.

Vi kommer til å tilby en totalpakke med fly på et senere tidspunkt, men nå gjelder det å sikre seg plass på skipet!

Priser per person i dobbeltlugar

Utvendig lugar dekk 3, kat 01                                    Kr. 22.900.-        
Concierge balkonglugar dekk 9 – 12, kat C2          Kr. 29.900.-
Aqua Class balkonglugar dekk 9 – 10, Kat A2       Kr. 34.900.-

Inkludert

Cruise på fantastiske Celebrity Edge fra Celebrity Cruise
Alle måltider
Klassisk all inclusice drikkepakke
Wifi- pakke
Room service
Tips til personalet
Alle skatter og avgifter
En rekke fasiliteter, restauranter og aktiviteter ombord
Variert  underholdning med show og levende musikk!

Ikke inkludert

Fly til Roma med retur fra Dubai kommer i tillegg, og er klart ca 10 måneder før avreise.
Estimert pris er ca 6000 per person, samt evt hotell og transport.
Turen vil bli ferdigpakket med fly, hotell og representant fra Cruisespesialisten

Turbeskrivelse

Cruiset starter i Italia, der Celebrity Edge venter på oss ved kaien i Civitavecchia.
Vi cruiser sørover, og første anløp er Sicilia før en sjødag tar oss til Athen.
Så er det klart for en interessant og spennende gjennomseiling gjennom Suezkanalen.

Suezkanalen er en 193 km lang kanal i Egypt som forbinder Middelhavet og Rødehavet. Kanalen ble åpnet 17. november 1869 som et alternativ til silkeveien og den mye lengre skipsruten rundt Afrikas kyst og Kapp det gode håp. Den har siden vært en sentral handelsåre mellom Asia og Europa.

Nest anløp er Akaba i Jordan, et av turens desiderte høydepunkter. Her er det mulighet for utflukt til Petra (utflukt bestilles og betales i forkant eller om bord)

Nå er det tid for å oppleve Rødehavet! Flere deilige cruisedager i eksotisk farvann gir ro til å nyte ferien med godt klima, et moderne og nydelig skip og hyggelig stemning om bord.
Reisen ender med anløp i Abu Dhabi før ankomst Dubai. Her er det mulighet for å forlenge oppholdet, eller fly hjem til Norge med enten KLM eller Emirates.

Cruiseprogram

Dag 1, 30. okt            Civitavecchia, (Roma), Italia Cruiseavreise kl. 17.00
Dag 2, 31. okt             Catania, Sicilia.                                   Ank. 13.00 – avr. 20.00
Dag 3, 1. nov             Cruisedag til sjøs
Dag 4, 2. nov             Athen (Pireus), Hellas                       Ank. 06.00 – avr. 16.00
Dag 5, 3. nov              Suezkanalen                                        Passering fra kl 22.00
Dag 6, 4. nov              Suezkanalen                                        Passering ferdig kl. 13.00
Dag 7, 5. nov              Akaba, Jordan (Petra)                     Ank. 08.00 – avr. 18.00
Dag 8,  6. nov             Cruise i Rødehavet
Dag 9, 7. nov              Cruise i Rødehavet
Dag 10, 8. nov            Cruise i Rødehavet
Dag 11, 9. nov            Cruise i Rødehavet
Dag 12, 10. nov         Cruise i Rødehavet
Dag 13, 11. nov         Cruise i Rødehavet
Dag 14, 12. nov         Abu Dhabi, Emiratene                      Ank. 08.00 – avr 18.00
Dag 15, 13. nov         Dubai, Emiratene                              Ank. 05.00

Celebrity Edge informasjon

Vi sier bare WOW for et skip! Nedenfor har vi skrevet litt om skipet og utvalgte fasiliteter som finnes. For mer informasjon og detaljer, er det bare å ta kontakt med oss. Bildene nedenfor har vi selv tatt når vi var ombord i 2019!

SKIPSFAKTA
Antall gjester: 2,918 / Bruttotonn: 129,500 / Første seiling: 16. des 2018
Lengde: 306 meter / Antall lugarer: 1,467 / Antall dekk: 16


THE MAGIC CARPET
Det magiske teppet er en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen er på. På dekk 16 blir Magic Carpet en lekker spesialrestaurant med panorama utsikt(cover charge). Helt nede på dekk 2 fungerer Magic Carpet som tender-stasjon i de havnene hvor skipet ligger til anker. Man kommer først til en stort og luftig innendørsdekk før man blir vist vei ut på Magic Carpet og i tenderbåtene.
SOLDEKK
På Celebrity Edge introduseres det nye konseptet Resort Deck, et bassengområde der solsengene vender ut mot havet og hvor rekkverkene er i glass – noe som vil gi gjestene god utsikt. Resort Deck byr på en spektakulær utsikt og følelse av å komme nærmere havet. Sjekk ut de kule boblebadene, formet som store champagne glass! Det som og er en artig detalj er at joggebanen går skrått oppover på venstre side av bassengområdet, se bilde nedenfor.


SOLARIUM
Innendørs bassengområde med 18 års aldersgrense. Stille og rolig atmosfære.


THE RETREAT
Privat og luksuriøst ute/ inne område, eksklusivt for Suite Class gjester(fra Sky Suite og høyere). Nyt solen på The Retreat Sun Deck med stilfulle møbler, full-size basseng og boblebad. Bar ute på dekk og innendørssalong hvor det tilbys drikke og små-retter. Dette er rett og slett et flytende paradis!

RESTAURANTER

De finnes fire hovedrestauranter ombord; Cyprus, Normandie, Tuscan og Cosmopolitan. 3/4 av menyen er lik på alle restaurantene og så har de en del spesialretter som kun er for den gjeldende restauranten.

Har man på forhånd bestilt fast bord og klokkeslett til middag vil man sitte i en av disse fire restaurantene, man har da samme bordet gjennom hele cruise. Har man bestilt Celebrity Select, som da ikke er fast bord, kan man velge mellom disse fire restaurantene. Før man reiser hjemmefra kan man, om ønskelig, forhåndsreservere datoer og tidspunkt i de forskjellige restaurantene, eller bare ta det etter hvert når man kommer ombord, med forbehold om ledig kapasitet i de ulike restaurantene.

Gjester som bor i Aqua Class spiser frokost og middag i restauranten Blu, noen dager er det lunsjservering og, sjekk dags-programmet for informasjon. Suitegjester spiser sine måltider i restauranten Luminae. I begge disse restaurantene er det åpen bordsetting, så man kommer innenfor åpningstidene og blir tildelt bord. Man kan og spise i en av de fire hoved-restaurantene som oppgitt ovenfor.

I tillegg til hovedrestaurant er følgende inkludert i cruisepris; Oceanview Cafe(buffet restaurant), Eden Cafe(lettere retter), The Spa & Juice Bar, Mast Grill(hamburger, hot dogs etc. ute ved bassengområdet). I tillegg har man room service med diverse snacks.

Det finnes flere spesialitetsrestauranter ombord hvor man betaler cover charge for å spise, se mer informasjon nedenfor. Man kan og forhåndsbestille pakker som inkluderer flere restauranter, disse blir rabattert alt etter hvor mange restauranter man inkluderer.

CYPRUS RESTAURANT (hoved-restaurant)
Middelhavs-inspirert hovedrestaurant med en fantastisk gresk atmosfære. Menyene har fokus på herlig sjømat, samt stilrene og smakfulle retter og viner fra landene rundt Middelhavet. Åpent for frokost, lunsj på sjødager og middag. Kleskode: Smart Casual.NORMANDIE RESTAURANT (hoved-restaurant)
Denne hovedrestauranten serverer moderne fransk mat i en moderne, eksklusiv og raffinert setting. En hyllest til spesialrestauranten Murano som du finner ombord på flere av Celebrity sine skip. Åpent for middag. Kleskode: Smart Casual.TUSCAN RESTAURANT (hoved-restaurant)
Italiensk inspirert hovedrestaurant, som tilbyr smaker man finner på sørlige italienske spisesteder. Her er inspirasjonen hentet fra den populære spesialrestauranten Tuscan Grill som du finner ombord på flere av de andre skipene. Åpent for middag. Kleskode: Smart Casual.
COSMOPOLITAN RESTAURANT(hoved-restaurant)
Elegant, amerikansk hovedrestaurant - som også er globalt inspirert! I lekre omgivelser designet i hvite og varme gulltoner får du servert herlige klassiske retter som Short Ribs og Braised Beef. Åpent for frokost, lunsj på sjødager og middag. Kleskode: Smart Casual.BLU
Denne restauranten er reservert for Aqua Class gjester. Her serveres rene, morsomme og innovative retter. Velkommen til en trendy restaurant med en helt personlig og fantastisk service. Åpent til frokost og middag. Kleskode: Smart CasualLUMINAE
Denne restauranten er reservert for Suite Class gjester. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Smart Casual.
FINE CUT STEAKHOUSE 
Celebritys versjon av Steak House. Her kan du nyte fantastisk utsikt i en vakker, privat spisestue med upåklagelig service. Menyen tilbyr alt en biff-elsker er på utkikk etter, og selvfølgelig litt til! Åpent på middag. Kleskode: Smart Casual. Cover charge.

 RAW ON 5
Varm og innbydende restaurant/bar der interiøret er inspirert av skjell, hav og strand. Her serveres sashimi, kaviar og varme sjømat-retter. Baren har en unik cocktail-meny, og deler av menyen er dedikert til Vodka og Champagne. Åpent til lunsj og middag. Kleskode: Smart Casual. A La Carte priser.ROOFTOP GARDEN GRILL
Denne spesialrestauranten ligger ute på øverste dekk, designet som en tilbaketrukket frodig park med endeløs havutsikt! Rooftop Garden Grill har en nydelig hage-grillfest inspirert meny. Åpent til lunsj og middag. Kleskode: Casual. Cover charge. Det er og her man finner Rooftop Garden, et flott lounge-område som alle gjester kan benytte.LE GRAND BISTRO
Fransk bistro-konsept som tilbyr retter du ellers ville finne i hjertet av Paris. Her kan du også oppleve, som eneste sted til sjøs - Le Petit Chef! Dette er en kulinarisk reise gjennom et fem retters måltid med verdens minste kokk. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Casual. Cover charge. Man kan og kjøpe lekre sandwicher "to go" i disken dere ser på bildet, cirka 6-8 USD pr sandwich.

 

EDEN RESTAURANT
"Edens hage" har et livlig, åpent kjøkken med eksperimentelle og innovative retter som serveres av performance artister. Eden har unik arkitektur med frodige blomster og trær i kombinasjon med fantastisk utsyn mot havet. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Casual. Cover charge.


EDEN BAR

En grønn oase av en bar over to dekk i tilknytning til Eden Restaurant. Her er der show enkelte kvelder samt Silent Disco, en morsom opplevelse som bare må prøves!


 

OCEANVIEW CAFE
Skipets flotte buffetrestaurant, stor og luftig med flott interiør. Og for et utvalg i mat! Her finner man alt fra sunne salater, deilige oster, retter fra alle verdenshjørnet til fargerike kaker og desserter. Åpent til frokost, lunsj og middag. Dette er et supert alternativ til middag i restaurantene om man liker å forsyne seg selv. LUGARER OG SUITER

Det helt nye på Edge er Infinite Balkong – ved å trykke på en knapp blir hele stuen til en balkong, og du får utnyttet lugaren på en helt ny måte, med bedre utsikt. I tillegg er antall suiter mer enn doblet og skipet kan tilby hele 178 sammenhengende lugarer.

Nedenfor ser dere hvordan det nye konseptet ser ut i forhold til en tradisjonell balkonglugar. Man er litt mer skjermet fra naboene, samtidig som lugaren føles luftig og lysere da man f.eks. ikke har noen gardiner som sperrer for utsikten. Glassveggen kan åpnes halvveis ned, glass-skyvedør inn til lugaren kan lukkes om man ønsker at air-condition skal stå på. Ved leggetid kan man ta ned en rullegardin.

Bildene nedenfor er veiledende, man kan enten få sengen nærmest balkongen eller sofaen.
Om man er tre eller fire personer i lugaren vil de dele sofasengen.
Sunset Veranda ligger helt akterut og har tradisjonell balkong med utsikt bakover. Det finnes kun 36 av disse.


Det finnes mange ulike suitekategorier av ulike størrelser. Nedenfor ser dere bilder av noen av disse.
For mer informasjon om de ulike suitene, ta kontakt med oss.

SKY SUITE


EDGE VILLAICONIC SUITE


TRENINGSSENTER 
Skipet har et stort og moderne gym med det nyeste innen treningsapparater. Sjekk den utsikten, blir ikke bedre enn det! Aldersgrense 16 år.
EDGE SPA
Et lekkert spa med stilfullt design og lekre farger. Her tilbys ulike behandlinger av toppkvalitet(spa, frisør, barberer etc.), kan forhåndsbestilles eller ordnes når man kommer ombord. 


 

KUNST OG DESIGN
Uteområdene prydes av store og ekstraordinære kunstverk - alt fra unike tretopp-skulpturer til boblebad som ligner martini-glass. Designet og teknologien ombord har som formål å bringe gjestene nærmere havet og nærmere destinasjonene som besøkes. Sølvmasken nedenfor er faktisk en stor stol ved inngangen til teateret!
 

SHOW
Flotte show ombord både i teateret og i Eden området. Fargerikt, magisk og ved bruk av 3D-teknologi i tillegg gjør det enda mer spesielt. Sangere og dansere av høy kvalitet. Ingen show kan forhåndsbestilles.GRAND PLAZA
Et naturlig samlingspunkt på skipet med den lekre baren og mange sitteplasser. Her vil det og være ulik musikk. Vi fikk blant annet oppleve fem herremenn som spilte kul funky musikk, skulle nesten tro det var Bruno Mars med band som var ombord!
Da 


UNIK 3D-TEKNOLOGI
Celebrity Cruises har designet et av verdens mest avanserte cruiseskip – og EDGE er det første cruiseskipet som fullstendig har blitt designet i 3D. Gjestene vil her kunne bruke smarttelefonen sin som nøkkelkort, til å skru av og på lyset på rommet og bestille alt fra utflukter, frokost etc. fra senga. Det var jo litt morsomt å slukke alle lysene når reisefølget lå i sengen og leste en bok på kvelden. Før man reiser hjemmefra laster man ned en app, det er denne man da bruker ombord. Via denne appen kan man og gjøre online innsjekk i god tid før avreise på en enkel måte ved å scanne passet, tar bilde av seg selv og fyller ut litt informasjon. Man kan så velge å ha boarding passet på sin mobil eller skrive det ut.
 

send henvendelse
Se alle tilbud