Corona


Informasjon fra Cruisespesialisten

Den pågående situasjonen rundt Coronaviruset fører til stor usikkerhet blant befolkningen i forhold til blant annet reiser. Dette har vi naturligvis meget stor forståelse for, og vi er her for å hjelpe dere. Vår viktigste oppgave som reisebyrå er å ivareta våre kunders interesser og sikkerhet. Om du har spørsmål angående en bestilt reise eller om du er usikker på å bestille en ny reise med oss så skal vi komme med råd og hjelp. Vi er til enhver tid oppdatert med gjeldende helseråd fra myndighetene samt opplysninger fra cruiserederier og flyselskaper. Kontakt oss på tlf. 55 59 68 40 eller post@cruisespesialisten.com

Situasjonen som har oppstått har ført til oppdaterte og mer fordelaktige bestillingsregler blant våre samarbeidspartnere i en viss periode. Dette kan gi ro og trygghet i forhold til reiser noe fram i tid, slik at vi alle sammen kan se ann situasjonen framover. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller om det er noe som helst vi kan hjelpe dere med. Vi håper og tror alle sammen at det kommer tider for reise og ferier så snart situasjonen er avklart og under kontroll, og vi får bare ta tiden til hjelp og se ann utviklingen.

Om dere tenker cruise litt frem i tid, så sender vi gjerne noen forslag på dette. Alle cruiserederier har rutene klare frem til cirka mars 2022. Kontakt oss gjerne for mer informasjon! 

Offisielle linker for informasjon rundt Corona

Helse Norge
https://helsenorge.no/

Folkehelseinstituttet
https://www.fhi.no/

Utenriksdepartementet
https://www.regjeringen.no/no/tema/koronavirus/id2692388/