Hurtigruten - Bestill Trygt

 


BESTILL TRYGT MED HURTIGRUTEN – Gratis ombooking for reiser i 2021 og enkel refusjon på reiser i 2021 og 2022! Gjelder ved bestilling innen 30. april 2021.

Ta kontakt med 
Cruisespesialisten, så hjelper vi dere videre. Vi er til en hver tid oppdatert på alle pågående kampanjer! Tlf 55 59 68 40 (09.00-16.00, man-fre) eller post@cruisespesialisten.com

Vi vet det kan føles usikkert å bestille et ekspedisjonscruise eller en reise langs norskekysten i en tid når forholdsregler og restriksjoner i forbindelse med reiser er i stadig endring. For å fjerne denne usikkerheten, har Hurtigruten iverksatt nye retningslinjer for ombestilling for alle cruise i 2021. Disse nye retningslinjene vil fungere side om side med de kundevennlige avbestillings- og refusjonsvilkår for alle cruise i 2021 og 2022.

Gratis ombooking for reiser i 2021
Full fleksibilitet til å ombooke reisen din for 2021 og 2022. Ombookingsgebyret fjernes, noe som gir deg større fleksibilitet når det gjelder å velge en reisedato som fungerer bedre for deg. Dette gjelder for alle nye bestillinger innen 30. april 2021, eller eksisterende bestillinger som er gjort under retningslinjene for Bestill Trygt for seilinger med avreise i 2021. Du kan ombooke til alle cruise som har avreise før 31. desember 2022

Enkel refusjon på reiser i 2021 og 2022
Uansett hvilken grunn du måtte ha for å avbestille reisen din, refunderes det innbetalte beløpet - inkludert depositum - uansett årsak. Minus et lite kanselleringsgebyr: Ekspedisjonscruise:  1500 NOK pr. pers. / Norskekysten: 1000 NOK pr. pers. Dersom du bestiller en reise for 2021 eller 2022 innen 30. april 2021, men senere ønsker å avbestille reisen, garanterer vi å refundere beløpet – inkludert depositum – innen 14 dager.  For å få refusjon må du avbestille reisen din minst 90 dager før avreise hvis avreisen er mellom januar og september 2021, og minst 180 dager før for avreiser mellom oktober 2021 og desember 2022. 


DESTINASJONER

NORSKEKYSTEN - Året rundt
Dette er den historiske klassikeren som har knyttet kystsamfunnene våre sammen i mer enn 125 år! Hver eneste dag, hele året, er vi innom 34 havner, mens vi frakter gods, post og lokalbefolkning langs kysten vår. Ta del i den norske nasjonalarven, og bli med på denne historiske reisen som utgjør livsnerven langs Norskekysten. Opplev 34 havner, fra bittesmå øysamfunn til storbyer. Få med deg hverdagslivet og kulturen langs kysten. Seil fra Bergen, kryss polarsirkelen, forbi Nordkapp og helt til Kirkenes. 
En båt som sitter på toppen av et fjell


SVALBARD - Mai til september 2021 og 2022
Øde, mystisk og ekstremt.
Høyarktis med ekspertene: Som pioneren innen opplevelsesreiser på Svalbard, bruker vi kunnskapen vår til å vise deg det beste av denne arktiske perlen. Uforglemmelig villmark: Kom tett på isbreene, fjordene og dramatiske nasjonalparker, og opplev spektakulær natur, ulikt noe annet på planeten vår. Isbjørnens rike: Opplev det rike dyrelivet, fra hvaler og polarrev til et vell av fuglearter og selve kongen på Svalbard – isbjørnen. Bærekraftige opplevelser: Våre ekspedisjonscruise er skapt med bærekraft som en prioritet. Ta del i strandopprydding og få en dypere forståelse for Svalbards økosystem.
En isbjørn i snøen


GRØNLAND - Mai til september 2021 og 2022
Gigantiske isformasjoner, fjell og fjorder.
Ekte arktisk ekspedisjon: Med vår ekspertise i arktiske farvann, viser vi deg det beste av utrolige Grønland under midnattssolen. Isolert skjønnhet: Opplev noen av de vakreste landskapene verden har å by på – fantastiske isfjell, fjorder og et rikt dyreliv. Unike kulturopplevelser: Bli kjent med rike kulturtradisjoner, møt de fascinerende inuittene, og besøk deres fargerike bosetninger. Bærekraftige opplevelser: Ekspedisjonscruisene våre er skapt med bærekraft som prioritet, der vi beskytter dyrelivet og støtter lokalsamfunnene og fremtiden til planeten vår.
En øy midt i en kropp av vann

ISLAND - Mai til september 2021 og 2022
Det mystiske landet av is og ild.
Ekte arktisk ekspedisjon: Med våre uovertrufne ekspertise i arktiske farvann, viser vi deg sjelen til Island på en ekspedisjon i nord. Ulikt alt annet: Dramaet, historien, dyrelivet og det spesielle landskapet gjør Island til et virkelig uforglemmelig reisemål. Her finnes det mange skjulte perler. Unikt, vakkert terreng: Vi tar deg tett på det vulkanske landskapet, fossefall, isbreer og sjarmerende småbyer på fotturer og daglige aktiviteter. Bærekraftige opplevelser: Ekspedisjonscruisene våre er skapt med bærekraft som prioritet, der vi beskytter dyrelivet og støtter lokalsamfunnene og fremtiden til planeten vår. 
En stor foss over en kropp av vann


EUROPA - Mai til september 2021 og 2022
Gamle sivilisasjoner, storslåtte byer og skjulte perler.
Utforsk skjulte perler: På seilinger til mindre havner og avsidesliggende naturperler, viser Hurtigruten deg de skjulte skattene i mindre besøkte deler av Europa.
Fascinerende historie: Besøk historiske havner og uforglemmelige steder som står på UNESCOs verdensarvliste. Kom tett på lokal kultur på en virkelig unik oppdagelsesreise. Se, spaser, vandre og spis: Gå i land i en rekke spennende byer. Dra ut på vakre fotturer, og nyt autentiske kulinariske opplevelser.
Utflukter og læring: Bli med på fascinerende foredrag om bord, og spennende opplevelser på land, og oppdag alle de skjulte perlene i Europa.
En liten båt i en kropp av vann


DE BRITISKE ØYER - Mai til september 2021 og 2022
Vakker natur og historiske steder.
Utflukter og læring: Utforsk Skottlands flotteste slott, fort og norrøne bosettinger, og fyll på kunnskapen med spennende foredrag om historie, kultur og dyreliv. Tett på severdigheter: Utforsk Shetlandsøyene, Orknøyene, og de indre og ytre Hebridene. Bli med på guidede turer og besøk sjarmerende fiskerlandsbyer. Spennende historie og skikker: Seil gjennom ville og vakre naturlandskap i Saint Kilda og andre steder på UNESCOs verdensarvliste. Whisky-arven: Vi besøker destillerier og lærer at den hemmelige ingrediensen i den berømte single malt-whiskyen, er tradisjoner og stolthet. 
Reis inn i fortiden blant festningsruiner fra vikingetiden på Isle of Man.


ANTARKTIS - Oktober-Desember 2021, Januar-Mars 2022, Oktober-Desember 2022, Januar-Mars 2023
Utforsk dette ville og fantastiske, frosne kontinentet, og se pingvin, hval og sel i deres naturlige habitat.
Hvorfor reise til Antarktis med Hurtigruten: Gå i land og dra ut på småbåtcruise for å oppleve sjarmerende dyreliv og spektakulære islandskaper – fra snødekte fjell til isfjell og isbreer. Vi har seilt i disse polare farvannene i over 20 år. Ekspedisjonsskipene våre kombinerer hybridteknologi med en premium om bord-opplevelse, og er utformet for din trygghet og komfort. Lær om Antarktis’ fascinerende historie og forskning gjennom foredrag og praktiske prosjekter. Nyt opplevelsen av det hvite kontinentet vel vitende om at vi har det laveste CO2-fotavtrykket av alle ekspedisjonscruise til Antarktis.
Seks grunner til å reise til Antarktis: Antarktis er fullt av superlativer: det er det kaldeste, tørreste, høyeste og mest fjerntliggende kontinentet på jorda. Her er det elementene som råder, og utforsking av det vidstrakte, hvite kontinentet vil virke vågalt og ekstremt for mange. Og det er nettopp derfor du bør gripe sjansen til å oppleve det. Store polfarere som Roald Amundsen har beskrevet det syvende kontinentet som «mytisk», «utenomjordisk» og «som et eventyr» – fordi ikke noe annet kan sammenlignes med reiseopplevelsen til Antarktis.ALASKA - April-September 2022
Isbreer, dyreliv og uberørt tundra.
Ekte villmark: Seil med pionerene innen ekspedisjonscruise til fantastiske Alaska, og utforsk ekte villmark med en sterk følelse av oppdagelse. Naturens egne underverk: Opplev endeløs villmark, vakre fjorder, bukter, isbreer og fjellkjeder – en fest for alle sansene. Fantastisk dyreliv: Dra på fotturer, kajakkpadling og båtturer mens du holder utkikk etter fantastiske dyr som bjørn, hval og ørn. Unik lokal kultur: Vi besøker avsidesliggende små lokalsamfunn og historiske byer, og lærer om de fascinerende tradisjonene og historien til Alaska.
Utsikt over en innsjø omgitt av snø


NORDVESTPASSASJEN - Juli-September i 2021, 2022 og 2023
I kjølvannet av de store polarheltene.
Legendariske opplevelser: Dette er en episk ekspedisjon for ekte oppdagelsesreisende. Vår ekspertise i ekstreme forhold gjør oss til en av få som tilbyr seilinger gjennom Nordvestpassasjen. Det ekstreme Arktis: Seil i kjølvannet av berømte oppdagelsesreisende, omgitt av landskap bestående av isbreer, fjell og vide sletter – spektakulært og uberørt. Rikt dyreliv: Hold utkikk etter fantastiske dyr som hvalross og isbjørn som jakter på sjøisen på steder få mennesker har vært. Bærekraftige opplevelser: Vi seiler med varsomhet og respekt for naturen. Lær om de skjøre økosystemene på planeten vår, og få en dypere forståelse for jorden vi deler.
Small boat landing with the Hurtigruten Expedition team in Lancaster Sound


KARIBIA OG MELLOM-AMERIKA - Juli-Desember 2021 og April-September 2022
Et stykke uberørt paradis.
Ekspedisjon i tropiske paradiser: Dra ut på en sjøreise utenom det vanlige – besøk avsidesliggende øyer og spektakulære byer i land som Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua og Mexico. Naturmangfold: Opplev alt fra frodige jungler og tropiske øyer til ekte karibisk kultur, fantastisk dyreliv, nasjonalparker og historiske byer.
Strender i verdensklasse: Gå i land på hvite sandstrender, og opplev noen av de beste områdene i verden for dykking og snorkling. Bærekraftig reise: Seil med lederen innen bærekraftige oppdagelsesreiser. Få kunnskap om økoturisme og hvordan bevare uberørte reisemål og lokalsamfunn.
En gruppe palmetrær ved siden av en vannmasse


SØR-AMERIKA - Oktober-Desember 2021, April-Desember 2022, Januar-Mars 2023

Utforsk Stillehavskysten av Sør-Amerika, og kom tett på eksotisk dyreliv og gamle sivilisasjoner.
Sør-Amerika er en verden av arkeologiske skatter fra store sivilisasjoner, innflytelse fra kolonitiden, de majestetiske Andesfjellene og fjordene og isbreene i Patagonia. Du vil finne et fantastisk biologisk mangfold i regionens mange nasjonalparker og naturreservater. Ekspedisjonscruisene våre tar deg med til Chile, Costa Rica, Ecuador, Panama og Peru. Det kunnskapsrike ekspedisjonsteamet vårt vil hjelpe deg med å få en dypere forståelse for historien og dyrelivet i hvert område. Hvert ekspedisjonscruise blander natur og kultur, og læring med aktiv utforsking. Du får i tillegg muligheten for å bli med på fotturer og andre aktiviteter for virkelig å bli kjent med Stillehavskysten langs Sør-Amerika. Vi har også sørget for at flere av reiserutene gir deg muligheten til å velge blant disse ikoniske høydepunktene – ‘Den tapte byen’ Machu Picchu, det unike dyrelivet på Galápagosøyene, kulturen ved Titicacasjøen eller mesterverket innen moderne ingeniørkunst, Panamakanalen.
Historic signs in Cape Horn Chile