Få gratis fly på utvalgte Explorer reiser ombord nye MS Roald Amundsen!

 

Bestill innen 31. juli og få gratis fly på en rekke utvalgte ekspedisjonseilinger i 2020!

Besøk Antarktis ved Sydpolen, oppdag oldtidsbyer fulle av historie og opplev fantastiske paradisøyer – eller hva med å utforske Alaska, Newfoundland og den myteomspunnede Nordvestpassasjen? Hvordan ønsker du å utforske verden? Med Hurtigruten har du nå et helt hav av alternativer!

Ta kontakt med oss for mer informasjon destinasjoner, reiseruter og bestilling!

Under presenterer vi noen utvalgte cruise, ta kontakt med oss mer informasjon, eller om dere ønsker andre datoer og reiseruter! Nederst ser dere en oversikt over alle gjeldende seilinger (med forbehold om endringer)

Priseksempler:

Avreise 11. februar 2020, 16 netters cruise til og fra Punta Arenas, priser fra kr. 87 341,- pr pers.


Avreise 14. mars 2020, 17 netters cruise fra Punta Arenas til Valparaiso, priser fra kr. 76 999,- pr pers.


Avreise 16. august 2020, 27 netter cruise fra Nome til Halifax, priser fra kr. 164 999,- pr pers.

 

Priseksemplene som oppgis er allerede rabattert. Tilbudet gjelder nye bestillinger.

Inkludert i prisen er følgende:

Ekspedisjonscruise med MS Roald Amundsen i valgfri lugar. Alle lugarer er utvending eller balkonglugar
Helpensjon med drikke til maten om bord (skipets øl og vin, brus og mineralvann i alle restaurantene på seilinger fra 1. april 2020)
Fly tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen og eventuelle innenlandsflygninger på destinasjonen
Transfer fra/til flyplassen/hotellet til skip
Eventuelle inkluderte hotellovernattinger på destinasjonen med frokost
Vind- og vanntett jakke
Profesjonelt ekspedisjonsteam
Én aktivitet/utflukt pr. dag
Aktiviteter og forelesninger om bord
Kaffe og te hele dagen
Gratis Wi-Fi om bord. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Streaming støttes ikke.

Priser og kapasitet er gitt med forbehold om endringer.

 
Oversikt over alle gjeldende seilinger med MS Roald Amundsen

 

MS ROALD AMUNDSEN
I 2019 ble Hurtigrutens nyeste tilskudd til flåten klar. MS Roald Amundsen er preget av banebrytende skandinavisk design, samtidig som det er det første ekspedisjonsskipet i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi. MS Roald Amundsen setter en ny standard for innredning og gjesteopplevelser. Målet er å gjenskape atmosfæren fra epoken for de store oppdagelsesreisene innenfor en moderne ramme preget av kvalitet og komfort.

Bærekraftige og lydløse seilinger
MS Roald Amundsen bygges med ny og miljøvennlig hybridteknologi. Løsningene som velges vil redusere drivstofforbruket med rundt 20 prosent. For første gang blir helelektrisk seiling med passasjerskip mulig. Allerede nå i den første fasen vil den nye hybridteknologien gjøre det mulig for Hurtigruten å seile hel-elektrisk i 15 til 30 minutter.

Likevel er det den totale besparelsen som er viktigst. Teknologien, i kombinasjon med utforming av skrog og energieffektivisering ombord, reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet fra skipene med tjue prosent.

Skipene er designet av Rolls-Royce i samarbeid med anerkjente norske yacht-designeren Espen Øino.


Vitenskapssenter
Bli med ekspedisjonsteamet på foredrag, fotokurs og vitenskapelige prosjekter. Dette området har også vitenskaps- og opplæringsutstyr, som mikroskoper og interaktive kart.


Observasjonsdekk

En av de mest iøynefallende designfunksjonene utvendig er det to-etasjes innendørs/utendørs observasjonsdekket som går rundt toppen av skipets baug. Det er det beste stedet for å speide utover landskapet og se på dyrelivet med kikkert.


Restauranter
MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menyer som reflekterer råvarene og maten på reisemålene.

Aune (hovedrestaurant): Kokkene våre tilbereder en deilig frokostbuffet med ferske brød og kaker, en egen eggemeny og omeletter med mange ingredienser. Til lunsj og middag kan du nyte et variert utvalg buffeter eller tre- til femretters middager.


Lindstrøm (à la carte): Gi smaksløkene dine den beste gourmetmaten Skandinavia har å tilby. Smak reinsdyrbiff, norsk laks og finsk størkaviar ledsaget av en imponerende vinliste og upåklagelig service. Man betaler for å spise her. Suitegjester betaler ikke.


Fredheim restaurant: Her får du en miks av retter fra hele verden, enten det er snakk om cheeseburger, kyllingkebab, New York-style pølser eller dampede dumplings.
Her betaler man for å spise.


Andre fasiliteter
På dekk 10 finner du et eget bassengdekk med infinity-basseng, boblebad og barer. Her har du også en stor sauna. Andre steder på skipet finner du et eget velvære og spa-område, samt innendørs og utendørs treningsrom.