Hurtigruten med inkludert fly eller kr. 2 000,-pr person i rabatt!


 

Bli en del av verdens vakreste sjøreise!

Hver dag i snart 125 år har Hurtigruten seilt langs Norskekysten – og det er fortsatt en helt unik opplevelse! Nå nærmer vi oss sesongen hvor det fascinerende nordlyset igjen vil danse på den arktiske himmelen. Men før den tid kan du nyte de fantastiske høstfargene krydret med spennende eventyr og fantastiske naturopplevelser. Reisen blir helt hva du gjør den til selv. Nyt skipets fasiliteter eller bli med på fartsfylte og interessante utflukter langs kysten vår.

Om man velger gratis fly gjelder det fly tur/retur fra Oslo, Stavanger og Trondheim!

Bestilling senest 4. november. 

For spørsmål og pristilbud ring 55 59 68 40 eller send e-post til post@cruisespesialisten.com

Den klassiske rundturen: Bergen–Kirkenes–Bergen
Dette er den ultimate reisen med Hurtigruten. På dette 12-dagers eventyret tilbakelegger man mer enn 2500 sjømil, og noe av det mest spektakulære landskapet på jorden. Bli med å opplev vår vakre kyst!
En full rundtur med Hurtigruten beskrevet som «verdens vakreste sjøreise» av Lonely Planet, tar deg fra Bergen til Kirkenes og tilbake i 12 dager, når som helst på året. Dramatikken i naturen og dyrelivet vil vekke oppdageren i deg. Langs ruta vil du besøke 34 havner - 22 av dem nord for polarsirkelen, og du vil få mulighet til å bli med på utflukter som er tilpasset ditt aktivitetsnivå. Det du går glipp av på nordgående seiling i løpet av natten, vil du få med deg på sørgående seiling. Eller med andre ord: På en rundtur med oss vil du få muligheten til og utforske den magiske Norskekysten – en reise du ikke finner maken til noe annet sted i verden.