Ønsker du å få tilsendt nyhetsbrev fra Cruisespesialisten?


Savner du gleden ved å planlegge en reise igjen? Da vi pr dags dato har begrenset åpningstid, er den beste måten å kontakte oss på å sende en kort epost til post@cruisespesialisten.com med dine spørsmål, så tar vi kontakt raskt.

Vi har full oversikt over rederier, reiseruter, priser og pågående kampanjer. Husk at det ikke koster noe mer å bestille ditt cruise hos oss, samt at du får personlig oppfølging hele veien!

Cruisespesialisten ble stiftet i 1989 og vår erfaring og posisjon i Norge er din trygghet for at cruiseferien blir akkurat slik du ønsker at den skal bli. Fra våre lokaler i Bergen hjelper vi kunder over hele landet. Våre dyktige medarbeidere har god fagkunnskap og gir personlig oppfølging både før, under og etter cruiset. Vi ordner med kun cruise eller cruise, fly og hotell, samt vi kan skreddersy for deg som reiser alene, par, familier, vennegjenger, foreninger og bedrifter. Vi samarbeider med en rekke rederier og kan tilby cruise i alle prisklasser og til alle verdenshjørner. Vår egen gruppeavdeling tilbyr ferdigpakkede cruiseturer med norsk reiseleder.