Cruise for voksne i Middelhavet og Nord-Europa 2022Nedenfor finner du et stort utvalg av flotte seilinger i Middelhavet og Nord-Europa 2022 som passer for voksne. Ønsker du å se igjennom hele brosjyren med alle seilingene, kan du laste ned den flotte PDF-brosjyren HER . Du kan og ringe oss på 55 59 68 40  eller sende mail til post@cruisespesialisten.com for spørsmål eller om du ønsker et uforpliktende tilbud.

Oceania Cruises er et Upper Premium rederi kjent for sin høye kvalitet på mat og gode service. De har seks skip i flåten hvor av fire av dem tar 684 gjester og to tar 1250 gjester. Passer for voksne som ønsker en avslappende atmosfære i elegante omgivelser. Det er ingen fast bordsetning til middag, man kommer til spisesalen innenfor gitte åpningstider og bli tildelt bord. Inkludert i prisen har man måltider av høy kvalitet, gratis adgang til flere spesialitetsrestauranter, 24 timer rom service, alkoholfri drikke som vann, juice, brus, spesialitetskaffe og te, samt wifi(en konto pr lugar). I tillegg kan man velge en av tre goder kalt OLife Choice (ombordkreditt, drikkepakke til lunsj & middag eller ombordkreditt). Se skipsinformasjon nederst på siden.

Prisene nedenfor er basert på pr person i delt lugar. Oppgitte goder på hver seiling nedenfor er pr lugar. Se veiledende "Fra"-pris under hver seiling. Pris og kapasitet er gitt med forbehold om endringer.

BETINGELSER
Bestill innen 31. desember og betal kun 10% depositum i stedet for det normale på 20%.

Cruise på 14 netter eller mindre:
Fri kansellering opptil 121 dager(4 mnd.) før avreise.
120-91 dager før avreise: Euro 225 pr person i gebyr.

Cruise på 15 netter eller mer:
Fri kansellering opptil 181 dager(6 mnd.) før avreise.
180-151 dager før avreise: Euro 225 pr person i gebyr.


  

SKIPSINFORMASJON 

Nautica, Sirena, Regatta og Insignia tar 684 gjester, mens Riviera og Marina tar 1250 gjester.
 

Lugarer på Nautica, Sirena, Regatta og Insignia
Balkong & Concierge lugar 20m2 inkl. balkong / Penthouse Suite 29m2 inkl. balkong.
Balkong og Concierge lugar er utseendemessig like, men bor man i Concierge lugar har man en del ekstra goder inkludert. I Penthouse Suite har man og butler inkludert.


Lugarer på Marina og Riviera

Balkong & Concierge lugar 26m2 inkl. balkong / Penthouse Suite 39m2 inkl. balkong.
Balkong og Concierge lugar er utseendemessig like, men bor man i Concierge lugar har man en del ekstra goder inkludert. I Penthouse Suite har man og butler inkludert.