DES 2021 TIL APRIL 2022 - Seil med Royal Caribbean fra Barbados!

Gjør deg klar til solfylte opplevelser på fortryllende øyer i det sørlige Karibien om bord i Grandeur of the Seas. Hun seiler fra Royal Caribbean sin nyeste avreisehavn – vakre Bridgetown, Barbados. Med sine idylliske rosa sandstrender, smaragdgrønne åser og daler og den rike smaken av Baja, er Barbados et uforglemmelig reisemål i seg selv. Og for første gang gir dette tropiske paradiset nå tilgang til nye fantastiske strender i det sørlige Karibien, i Latin-Amerika og videre – inkludert tre nye havner i Tobago, Trinidad og St. Vincent. 


Scarborough, Tobago - NY HAVN! Scarborough er en av Karibiens virkelige perler. Denne rolige havnen er det perfekte utgangspunktet for å utforske Tobago, med sine bortgjemte bukter og verdensberømte muligheter for dykking og snorkling.

Port of Spain, Trinidad - NY HAVN! 
Port of Spain på Trinidad byr på mange fantastiske opplevelser, med et fort fra hundrevis av år tilbake og fantastiske botaniske hager, i tillegg er bare et steinkast unna utendørsopplevelser som Caroni-våtmarkene.

Kingstown, St Vincent - NY HAVN! Bortgjemte hvite sandstrender møter glitrende vann, pulserende korallrev og vandringsstier gjennom frodig jungel – St. Vincent og Grenadinene virkeliggjør hva de fleste tenker på når de ser for seg en perfekt ferie i Karibien.


Grandeur of the Seas er et skip av medium størrelse, fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean. Skipet har en kapasitet på i underkant av 2000 passasjerer over 12 dekk, og er en oversiktlig og hyggelig base mellom de ulike stedene. Om bord kan du nyte god service, gode måltider og variert underholdning både på dag- og kveldstid. Skipet er bygget i 1996 og pusset opp senest 2017, og er et lyst og godt skip med alle de kvaliteter man kan forvente av Royal Caribbean – her er det lett å trives!

Lugarer
Under presenterer vi de tre ulike ruter med priseksempler. Om andre datoer er mer aktuelle er det bare å ta kontakt. Vær oppmerksom på at dette er veldig populære cruise, så noen seilinger er allerede begynt å fylles opp! Pr dags dato er det ledig innvendig og utvendig lugar med vindu på alle seilingene, her kan vi tilby veldig gode priser! Det er kun noen få seilinger som har balkong/junior suite ledig. På slike destinasjoner er man mye utendørs og nyter sol og sommer fra morgen til kveld, så bruker man lugaren som sin "base" for å slappe av og gjøre seg klar til middag, samt en god natts søvn etter en kveld med kjekk underholdning.

Fly og hotell
Man flyr direkte fra Europa til Barbados ( British Airways fra London Heathrow eller Lufthansa fra Frankfurt), enkelt og greit. Da cruisene ikke går innom USA, slipper man ESTA (innreisevisum). Lufthansa flyr på utvalgte dager, så man må beregne en hotellovernatting i forkant og etterkant av cruiset i Bridgetown. Veiledende flypriser med Lufthansa er kr 7850 tur/retur, hotell på man regne med ca. kr 2 000 pr dobbeltrom pr døgn. British Airways flyr daglig, så her kan man f.eks. fly rett hjem etter endt cruise om man heller ønsker det. Flyprisene varierer mellom kr 8 500- 12 000 tur/retur, avhengig av dato.

Oppgitte cruisepriser er pr lugar og inkluderer cruise, måltider, skatter, avgifter og tips til personalet. Pris og kapasitet er gitt med forbehold om endringer. Vi hjelper gjerne med flyreise og hotell. For mer informasjon er det bare å kontakte Cruisespesialisten via post@cruisespesialisten.com eller tlf. 55 59 68 40.

7 netter Sørlige Karibien

Seilingsrute Grandeur of the Seas:
Dag 1. Bridgetown
Dag 2. Scarborough, Tobago 
Dag 3. Port of Spain, Trinidad 
Dag 4. St. Georges, Grenada
Dag 5. Kingstown, St. Vincent         
Dag 6. Roseau, Domicia
Dag 7. Castries, St. Lucia
Dag 8. Bridgetown

NB! Rekkefølgen på havnene kan variere noe. 

12. desember 2021 / Priseksempel
Innvendig lugar, fra kr 12 868 for to personer
Utvendig lugar, fra kr 16 470 for to personer
Balkonglugar, ikke ledig pr dags dato
Single innvendig, fra kr 11 103

23. januar 2022 / Priseksempel
Innvendig lugar, fra kr 13 233 for to personer
Utvendig lugar med vindu, fra kr 18 105 for to personer
Balkonglugar, ikke ledig pr dags dato
Single innvendig, fra kr 11 453

6. februar 2022 / Priseksempel
Innvendig lugar, fra kr 12 730 for to personer
Utvendig lugar med vindu, fra kr 15 324 for to personer
Balkonglugar, ikke ledig pr dags dato
Single innvendig, fra kr 10 968

Pris pr lugar inkludert måltider og underholdning, tips til personalet og havneavgifter. Flyreise og hotell kommer i tillegg. Ta kontakt for reiseforslag.send henvendelse

7 netter ABC-øyene

Seilingsrute Grandeur of the Seas:
Dag 1. Bridgetown
Dag 2. St George's, Grenada
Dag 3. Kralendjik, Bonaire
Dag 4. Willemstad, Curacao
Dag 5. Oranjestad, Aruba
Dag 6. Sjødag
Dag 7. Port of Spain
Dag 8. Bridgetown

NB! Den 13. februar er det overnight på Aruba, Curacao utgår. 

2. januar 2022 / Priseksempler
Innvendig lugar, fra kr 13 732 for to personer
Utvendig lugar med vindu, fra kr 15 636 for to personer
Balkonglugar, fra kr 40 124 for to personer
Single innvendig, fra kr 12 006

13. februar 2022 / Priseksempler
Innvendig lugar, fra kr 13 233 for to personer
Utvendig lugar, fra kr 15 443 for to personer
Balkonglugar, ikke ledig pr dags dato
Junior suite med balkong, fra kr 53 214 for to personer
Single innvendig, fra kr 11 611

Pris pr lugar inkludert måltider og underholdning, tips til personalet og havneavgifter. Flyreise og hotell kommer i tillegg. Ta kontakt for reiseforslag.

send henvendelse

14 netter Ultimate Karibien

Seilingsrute Grandeur of the Seas:
Dag 1.  Bridgetown
Dag 2.  Kingstown, St. Vincent
Dag 3.  St Geroge's, Grenada
Dag 4.  Willemstadt, Curacao
Dag 5.  Kralendijk, Bonaire
Dag 6.  Sjødag
Dag 7.  Cartagena, Colombia
Dag 8.  Colon, Panama
Dag 9.  Puerto Limon, Costa Rica
Dag 10. Sjødag
Dag 11. Orjanestad, Aruba
Dag 12. Orjanestad
Dag 13. Sjødag
Dag 14. Port of Spain, Trinidad
Dag 15. Bridgetown

20. februar 2022 / Priseksempel
Innvendig lugar, fra kr 31 318 for to personer
Det finnes ikke høyere kategorier ledig
Single innvendig, fra kr 27 991

Pris pr lugar inkludert måltider og underholdning, tips til personalet og havneavgifter. Flyreise og hotell kommer i tillegg. Ta kontakt for reiseforslag.
send henvendelse
Se alle tilbud