MARS 2022 - Vakre Sørlige Karibien

Reiseperiode fra torsdag 3. mars til mandag 14. mars 2022, 12 dager
Radiance of the Seas – Royal Caribbean
Pris fra kr. 22.900.- per person

Mens det er kaldt her hjemme, venter varmt klima, myke strender og solfylte opplevelser i en deilig atmosfære på en ferdigpakket cruisetur med kvalitetsrederiet Royal Caribbean.
Cruiset tar for seg hele seks ulike øyer og steder i sørlige Karibien
Turen er ferdigpakket med cruise med helpensjon, fly, en hotellovernatting før cruiset alle transfers samt representant fra Cruisespesialisten på hele reisen.
Legg merke til prisen – her får du virkelig mye for pengene!

  • Seks ulike karibiske øyer og steder besøkes
  • Skip av medium størrelse fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean
  • Totalpakke til en meget god spesialpris!

Turbeskrivelse

Turen starter med SAS til Miami, med mulighet for start fra en rekke norske byer
Ankomst i Miami er kl. 13.20 lokal tid, og første dagen tilbringes på et godt hotell, for akklimatisering og den første av mange fine dager og kvelder.
Neste dag er det klart for cruiseavreise, og i løpet av de neste ni dagene besøkes hele seks ulike steder i den sørlige delen av Karibien.
Alle har sine særpreg og lokale severdigheter, fellesnevneren er et stabilt og deilig klima når det er kaldt her hjemme, med vakre strender, krystallklart varmt vann og en hyggelig og avslappet stemning.
Her kan du virkelig koble av og lade batteriene med varme dager i land, enten på utflukt, på en strand eller med sightseeing på egenhånd på stedet som besøkes.
Vi har med egen representant fra Cruisespesialisten på hele turen, som tar seg av det praktiske i forhold til reisen, og som informerer om mulighetene på de ulike stedene, og om livet om bord på skipet.

Radiance of the Seas er et skip av medium størrelse, fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean.
Skipet har en kapasitet på i underkant av 2500 passasjerer over 13 dekk, og er en oversiktlig og hyggelig base mellom de ulike stedene. Om bord kan du nyte god service, gode måltider og variert underholdning både på dag- og kveldstid.
Lugarene vi har spesialpriser på har god plassering, enten du velger utvendig lugar eller balkonglugar. Skipet er bygget i 2000 og er oppusset opp og oppgradert flere ganger, og er et lyst og godt skip med alle de kvaliteter man kan forvente av Royal Caribbean – her er det lett å trives!

Etter en deilig sjødag er første anløp på turen Puerto Plata på Den dominikanske republikk. Den livlige og tradisjonsrike havnebyen er landets tredje største by, kjent for Parque Independencia og den luftige banen opp til Pico Isabel de Torres.
Neste stopp er St. Croix, som med stedsnavn som Frederiksted og Christiansted har bevart arven fra sin danske kolonitid, og er en grønn og hyggelig øy med vakker natur og flotte strender.
Basseterre på St. Kitts ligger kun 30 minutter søsterøyen Nevis, og er kjent for sitt fokus på øko- turisme. Her kan du oppleve vulkanen Mount Liamuiga på nært hold, eller besøke fortet Brimstone Hill
St. Maarten er en smeltedigel med over 120 nasjonaliteter. Den sørlige delene tilhører Nederland, den nordlige delen Frankrike. Her er god shopping og en rekke flotte strender, den mest kjente ligger rett ved flyplassen, og er stedet for å kombinere sol og bad med flytrafikk bokstavelig talt rett over deg.
Neste anløp er vakre og historiske San Juan på Puerto Rico, en nydelig kombinasjon av storby, strender og historiske bygninger som spektakulære Castillo San Felipe del Morro
Labadee på Haiti er siste anløp, her kan du virkelig finne roen med en solstol og nyte livet ved stranden, før en siste sjødag bringer oss tilbake til Miami. Her er det retur hjem på ettermiddagen med SAS.

Dagsprogram

Dag 1, 3. mars Fly til Miami, overnatting


Dag 2, 4. mars Miami, cruiseavreise kl. 17.00
Dag 3, 5. mars Cruisedag til sjøs
Dag 4, 6. mars Puerto Plata, Den dominikanske republikk Ank. 08.00 – avr 15.00


Dag 5, 7. mars St. Croix, De amerikanske jomfruøyer Ank. 11.00 – avr. 19.00


Dag 6, 8. mars Basseterre, St. Kitts Ank. 08.00 – avr. 18.00


Dag 7, 9. mars Philipsburg, St. Maarten Ank. 08.00 – avr. 18.00


Dag 8, 10. mars San Juan, Puerto Rico Ank. 07.00 – avr. 14.30


Dag 9, 11. mars Labadee, Haiti Ank. 10.00 – avr. 18.00


Dag 10, 12. mars Cruisedag til sjøs
Dag 11, 13. mars Miami, ankomst 07.00, flyretur
Dag 12, 14. mars Ankomst Norge

Priser per person

Utvendig lugar dekk 3 og 4 Kr. 22.900.-
Balkonglugar dekk 7 til dekk 9 Kr. 24.900.-

Inkludert

9 dagers cruise med helpensjon på Radiance of the Seas
Fly Oslo – Miami t/r med SAS via København på utreisen, via Stockholm på returen
- Kontakt oss gjerne for tilslutning fra andre byer
En hotellovernatting i forkant av turen
Alle transfers
Alle skatter og avgifter
Forhåndsbetalt tips ombord
Underholdning, daglige show og de fleste fasiliteter på skipet
Turrepresentant fra Cruisespesialisten (min. 20 reisende)

Ikke inkludert

Valgfrie utflukter underveis
Evt drikkepakker på cruiset
Esta (Visum) til USA, 14 USD