Forebygg stress - Reis på cruise


        


Cruisespesialisten har gleden av å gi en tidsbegrenset rabatt på kr 1.500 pr lugar på alle seilinger med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises! Gjelder kun nye bestillinger gjort i perioden 13. - 22. februar, og minimum 7 netters cruise i balkonglugar. 

 

******

CELEBRITY CRUISES
Celebrity Cruises er velkjent for store og moderne skip med lekkert interiør, høyt fokus på god mat og drikke, flere spesialitetsrestauranter, velvære og avslapping samt fantastisk service som gjør at du får noen uforglemmelige dager om bord. Mange flotte seilinger i Middelhavet, Karibien, Sør-Amerika, Asia, Australia og New Zealand.

Kampanje! Kr 2.000 pr person i rabatt og drikkepakke ved bestilling av balkonglugar på et stort utvalg av cruise med avgang frem til april 2021.

Priseksempel: 17. aug 2019, 7 netter Roma-Venezia med Celebrity Infinity. Balkong fra kr 14 850 pr person inkl. kampanjerabatt.
ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL
Et av verdens største og mest anerkjente rederier som mange av oss nordmenn kjenner til. Rederiet tilbyr aktivitetsfylte cruise som passer for alle; par,
familier, storfamilier og deg som vil forsøke cruise for første gang. Det er mye å finne på og oppleve både på dag- og kveldstid. Skipene har også egne områder for de voksne hvor det er roligere atmosfære. Stort utvalg av seilinger i Middelhavet og Karibien!

Kampanje! Spar opptil 35 % på standardpris, ikke på skatter og avgifter.  Gjelder for alle cruise med avgang i 2019, bortsett fra seilinger fra Kina.

Priseksempel: 17. nov 2019, 7 netter Vestlige Karibien med Allure of the Seas, balkong fra kr 8 890 pr person inkl. kampanjerabatt.

 

AZAMARA CLUB CRUISES
Azamara Club Cruises er et «upper-premium»-rederi med tre klassiske og elegante skip som kun tar 694 passasjerer. Om bord har man det meste inkludert i prisen av både måltider, drikke og tips - en «all-inclusive» opplevelse i flotte omgivelser. Passer godt for voksne som liker en avslappet og uformell atmosfære, samtidig som service og fasiliteter er førsteklasses. Cruise i Europa, Asia, Australia, New Zealand, Karibien, Sør-Amerika og Alaska

Kampanje! 50% rabatt på standardpris for person nr. 2 i lugaren på en mengde utvalgte seilinger i 2019 og 2020. 

Priseks. 13. april 2019, 7 netter Barcelona-Monte Carlo med Azamara Pursuit. Balkong fra kr 28 165 for person 1 og kr 14 462 for person 2.