Cruise i Alaska

Et cruise til Alaska er en unik naturopplevelse som du aldri vil glemme. Alaska har alt, et rikt dyre- og fugleliv, snøkledde fjelltopper, glitrende isbreer, vakre fjorder og berømte nasjonalparker. Hovedstaden i Alaska er Juneau og ligger sør i staten. Byen har vakkert landskap, fjell med isbreer og tidevann som skifter to ganger om dagen og reiser seg flere meter.

De fleste cruise til Alaska starter fra Seattle, Seward eller Vancouver og i alle havner tilbys mange spennende utflukter. Man kan oppleve isbreer, fjellturer, kajakkpadling eller besøke en av de fantastiske nasjonalparkene.

Ønsker dere tilbud på Alaska cruise er det bare å ta kontakt med oss!

Cruisetilbud i Alaska:

August 2020 - Opplev den legendariske Nordvestpassasjen!

August 2020 - Opplev den legendariske Nordvestpassasjen!

Bli med gjennom Nordvestpassasjen i 2020 med det hybriddrevne skipet MS Roald Amundsen og seil i kjølvannet av polarhelten skipet er oppkalt etter. Seilingen i august 2019 ble fort utsolgt, så nå har du mulighet til å sikre deg en lugar i 2020! Priser fra kr. 170 767,- pr person. 

Les mer
Oceania Cruises - Perfekt for voksne

Oceania Cruises - Perfekt for voksne

Velg mellom 50 ulike seilinger over hele verden med avreise mellom januar 2020 og februar 2021. Vi kan nevne Middelhavet, Karibien, Sør-Afrika, Suezkanalen, Sør-Amerika, Stillehavet, Australia og New Zealand. Priseks. 10 netter i Karibien 26. januar 2020, fra Euro 1.649 p.p. inkludert pakken OLife Ultimate ved bestilling innen 31. desember.

Les mer