Azamara

 

Om Azamara Club Cruises
Azamara Club Cruises er et «upper-premium»-rederi med tre klassiske og elegante skip som kun tar 694 passasjerer, Azamara Quest, Azamara Journey og Azamara Pursuit. Om bord har man det meste inkludert i prisen av både måltider, drikke og tips slik at her får man en «all inclusive» opplevelse i flotte omgivelser.

Atmosfæren om bord
Atmosfæren er avslappet og uformell, samtidig som service og fasiliteter er førsteklasses. Interiøret er smakfullt og inspirert av det klassiske europeiske med panel og marmor.

Nyt et utsøkt kjøkken, koselige lugarer, flotte salonger, trivelig bassengområde, fine trenings og spa fasiliteter. På kveldstid er det underholdning som dansemusikk, pianobar og ulike show av god kvalitet, men i mye mindre skala og roligere former enn på de større skipene.  

Appellerer til
Azamara Club Cruises anbefales hovedsakelig for gjester på 45+ som liker små skip med en behagelig atmosfære, god mat og drikke samt spennende havneanløp over hele verden. Cruisene kan også anbefales for yngre mennesker som kan tiltrekkes av den rolige og romantiske atmosfæren! For dem som reiser alene finnes det utvalgte seilinger med rabattert enkeltlugarstillegg.

Påkledning
Dresskode om bord er Resort Casual, det vil si at det ikke er noen formelle kvelder, men man kler seg klassisk pent til middag.  Strengt tatt behøver man ikke å ta med seg dressen.

Våre tips for herre: Penbukse/chinos, skjorte/pen piquet trøye, blazer. Slips om man ønsker.
Våre tips for dame: Dame: Penbukse/capribukse/skjørt kombinert med tunika, bluse, eller en lett sommerkjole.

Bespisning
Discoveries Restaurant er hoved restauranten om bord. Her kan man spise frokost, lunsj og middag. Ingen fast bordsetning, man kommer når man ønsker innenfor restaurantens åpningstider og blir henvist til et bord.

Price C(steakhouse) og Aqualina(italiensk) er de to spesialitetsrestauranter ombord, åpen for middag, cover charge på cirka USD 30. Suitegjester betaler ikke cover charge.

Windows Cafè er en buffet restaurant med plasser både ute og innendørs. Her kan man spise frokost og lunsj. Til middag er det ofte en «tema-buffet» hvor man kan få deilige retter fra den indiske, asiatiske, meksikanske, spanske, italienske kjøkken.

Pool Grill ute ved bassengområdet hvor man på dagtid får servert hamburger, hot dog, pommes frites, salater etc.

Mosaic Cafè er skipets koselige kaffebar. Her får man servert kaffe/te sammen med biscotti, cookies og små sandwicher.

Room service er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Meny finner man på lugaren.

 

 

Cruisetilbud fra Azamara :

Azamara - Opptil 85% på gjest nr. 2

Azamara - Opptil 85% på gjest nr. 2

Bestill i perioden 19. nov.-5. des. og få opptil 85% rabatt på gjest nr. 2 i lugaren på nærmere 100 seilinger i 2021 og 2022. Passer perfekt for voksne, skipene tar rett under 700 gjester, trivelig og avslappende atmosfære ombord samt mye inkludert i prisen.

Les mer

Cruisepakker fra Azamara :

Forsommercruise fra Monaco til Roma

Forsommercruise fra Monaco til Roma

Antall dager:
9
Dato:
23. april - 01. mai 2021
Skip/rederi:
Azamara
Pris per pers:
Pris kr. 29.900

Nydelig reiserute med Toscana, Elba og Amalfikysten 
All inklusive på vakre og intime Azamara Jouney 
Les turprospekt her og kontakt oss for mer informasjon og bestilling!

Bestill her