Celebrity Cruises


Om Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er velkjent for store og moderne skip med flotte fasiliteter, romslige lugarer, personlige service og prisbelønnet kjøkken. Det er ikke overraskende at Celebritys gjester og reisepressen, som Condé Nast Traveller, konsekvent rangerer Celebrity Cruises blant verdens beste cruiseselskaper i sin kategori.

Flaggskipene Edge og Apex er i den nye skipsklassen Edge og satt en ny standard for cruiseskip i Premium klassen. For mer informasjon om Celebrity Edge les her

Skipene i Solstice klassen alle bygget mellom 2008-2012 og tar 2850-3046 gjester. Lekkert interiør, høyt fokus på god mat og drikke, flere spesialitetsrestauranter, velvære og avslapping samt fantastisk service gjør at du får noen uforglemmelige dager om bord. De fire skipene i Millenium-klassen er bygget mellom 2000-2002 og tar 2138-2170 gjester, og er i de siste årene blitt «solsticized», det vil at de har fått mange av fasilitetene til den nyeste skipsklassen. Ombord vil du kunne nyte godt av alle de flotte fasilitetene samt et mannskap som gjør sitt ytterste for at dere skal stortrives om bord.

Ekspedisjonsskipet Celebrity Xpedition som kun tar 92 gjester har siden 2004 seilt året rundt på Galapagosøyene.  Dette passer for de eventyrlystne som søker nye opplevelser i eksotiske omgivelser. 


Atmosfæren
Atmosfæren er roligere og mer avslappende enn hos f. eks søsterrederiet Royal Caribbean International da det er mer tilrettelagt for det voksne publikum. Om bord finnes det flotte show, levende musikk, vinsmaking, elegante butikker, lekre restauranter, spa, treningsstudio etc.

Appellerer til 
Celebrity Cruises anbefales for gjester som liker den friheten store skip gir, men som samtidig vil oppleve litt av den sofistikerte og luksuriøse følelsen man får ombord på et eksklusivt mindre skip. Skipene appellerer til par, voksne vennegjenger, bryllupreisende og enkeltpersoner. Barnefamilier er også velkommen om bord. Det finnes fine aktivitetsklubber for de unge, men fasilitetene er ikke like stor som hos andre mer barneorienterte rederier.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På 7 netters cruise vil det være to formelle kvelder hvor herrene kler seg i dress/smoking og damene i passende antrekk. Tre formelle kvelder på lenger cruise. Utover dette kler man seg klassisk elegant til middag.

Bespisning
I hoved spisesalen kan man til middag velge mellom fast bord tidlig(cirka 18.00), sent(cirka 20.30-21.00) eller Celebrity Select(ikke fast bord). Dette må bestilles på forhånd. Frokost, lunsj og middag kan man spise både i buffetrestaurant og hoved spisesal. Bor man i Aqua Class og suitekategori spiser man i dedikerte restauranter. I tillegg finnes en del andre spisesteder samt spesialitetrestauranter med cover charge. Romservice er også tilgjengelig, avgift kan forekomme.

 

Cruisetilbud fra Celebrity Cruises:

Japan med Celebrity Cruises 2021 og 2022

Japan med Celebrity Cruises 2021 og 2022

Fascinerende og annerledes! I løpet av et cruise får man oppleve kultur og historie, pulserende moderne storbyer og små landsbyer samt vakker natur! Velg mellom en avgang i 2021 og tre avganger i 2022

Les mer

Cruisepakker fra Celebrity Cruises:

 Asia med Vietnam og Thailand fra Hong Kong til Singapore

Asia med Vietnam og Thailand fra Hong Kong til Singapore

Antall dager:
16 dager
Dato:
13. februar - 28. februar 2021
Skip/rederi:
Celebrity Cruises
Pris per pers:
Pris fra kr. 27.900.-

Kvalitetscruise på nyoppusset skip av medium størrelse
Overnattinger på skipet i Hong Kong, Hanoi og Bangkok 
Les turprospekt her og kontakt oss for mer informasjon!

Bestill her