Celebrity Millenium

Skipsfakta:

Millennium Class
Bygget 2000/ Total renovert 2019
2 138 passasjerer
91 000 brutto ton

Celebrity Millennium

Som en del av Celebrity Revolution hvor vi oppgraderer nesten hele flåten, har Celebrity Millennium nå fått en total makeover og er nesten ikke til å kjenne igjen. Vi har oppgradert og tilføyd helt nye lugarer, samt fornyet både design og teknologi over hele skipet. Vi har hentet høydepunkter fra Celebrity Edge og implementert dette på Celebrity Millennium. Blant annet vil vår prisvinnende restaurant Luminae, som er en eksklusiv restaurant for våre suitegjester, garantert tilfredsstille enhver kresne gane. Nyt en god natts søvn i de nye eXhaleTM sengene med CashmereSM madrasser som vil omfavne deg med luksus – bokstavelig talt. Moderniseringen av badene i lugarene og suitene har også sørget for en helt ny standard. Overgi sansene dine i det helt nye spaet ombord, eller ta deg en shoppingtur i en av de nye butikkene. RevolutionSM vil endre måten du opplever verden på ombord på med Celebrity Millennium.

Nå er blant annet disse herlighetene å finne ombord på Celebrity Millennium:

Qsine Restaurant
Vekk smaksløkene i denne fantastisk kreative sharing-restauranten. Qsine vil gi deg en matopplevelse du aldri har fått servert tidligere – hverken på land eller til sjøs. Legg skepsisen til side – fantasifulle retter. Morsomme og kreative iPad® menyer gjør hele matopplevelsen unik.
Dresskode: smart casual

Tuscan Grille
En italiensk restaurant og vinhus med en tvist – rustikk eleganse med en moderne og minimalistisk touch. Tuscan Grille har en livlig og sofistikert atmosfære, hvor det blir servert ikoniske italienske retter med en moderne vri. Restauranten tilbyr også italienske viner, cocktails og øl, samt deres hjemmelagde Limoncello.
Dresskode: smart casual

Hovedrestauranten
Restauranten tilbyr både frokost, lunsj og middag. I den sofistikerte restauranten får du et bredt utvalg av mat inspirert fra hele verden som er blitt satt sammen av en Michelin-stjernevinnende kokk. Den åpne hovedrestauranten tilbyr utsøkte menyer, som endres hver kveld for å gi deg et variert utvalg av klassiske og moderne retter.
Dresskode: variert

Sushi on Five
Alle sushielskeres drøm – Sushi on Five tilbyr lokal fisk, autentisk preparert sushi og andre japanske spesialiteter fra en meny utviklet av restauranteieren og sushikokken Yoshikazu «Yoshi» Okada. Ikke glem at den kulinariske opplevelsen ikke er fullkommen uten dessert – prøv for eksempel restaurantens karamelliserte ingefærbrød med wasabi.
Dresskode: smart casual

Luminae
Den eksklusive restauranten for skipets suitegjester– de globalt inspirerte menyene hos Luminae er ikke tilgjengelige i noen av de andre restaurantene ombord. I tillegg vil du aldri se den samme menyen to ganger – hver dag tilbys det en ny og fresh meny.

Blu (for AquaClass gjester)
Blu er elegant og moderne. Rene og sprø smaker og innovative retter møter en omfattende liste av bærekraftige og biodynamiske viner. Personlig service, innbydende omgivelser og naturlig lys er alle en del av den friske og dristige estetikken til Blu.
Dresskode: smart casual

Spa Café + Juice Bar
Friske, spa-inspirerte herligheter som gir næring til kropp og sinn. Nyt en nylaget smoothie, juice eller et utvalg av sunne snacks.

Oceanview Café
Dra på en reise verden rundt – når du setter din fot i Oceanview Café er det som å entre et stort matmarked som tilbyr ulike matretter som er inspirert av destinasjonen som skipet besøker.
Dresskode: casual