Fred. Olsen Cruise Lines

Om Fred. Olsen Cruise Lines
Fred. Olsen Cruise Lines er et norskeid rederi med base i Ipswich, England. Rederiet ble stiftet i 1848, og har en stolt norsk maritim tradisjon og cruise av meget god kvalitet. Stil og stemning ombord er uformell britisk - noe som passer de fleste nordmenn veldig godt!

Rederiet har fire velholdt skip av liten til medium størrelse. Det er mange som etterlyser denne skipsstørrelsen, og hos Fred. Olsen får du den gode og hyggelige skipsfølelsen man har på skip av mindre størrelse.

Appellerer til
Fred. Olsen Cruise Lines anbefales for et godt voksent publikum. Mange er så begeistret for livet om bord på et Fred. Olsen skip så de vender tilbake flere ganger. Den rolige atmosfæren, den trivelige betjeningen og alle de reiseglade medpassasjerene gjør at det blir en fin og god stemning!

Mange av turene starter med utgangspunkt fra havner i England så det er enkelt og greit for oss å fly fra Norge. De fleste cruisene er fra 7 netter og mer. På sommerstid seiler skipene i Europa på mange flotte reiseruter. På vinterstid finner man spennende cruise til Kanariøyene, Madeira, Kapp Verde og Marokko. Rederiet tilbyr også spennende verdenscruise, samt fly & cruisepakker til Karibien.

Påkledning
Fred. Olsen Cruise Lines ivaretar tradisjonen med formelle kvelder noen ganger i løpet av cruiset, med dress / slips for herrene, tilsvarende passende bekledning for fruene.
Det er også temakvelder om bord, men selvsagt ikke nødvendig å ta med klær for dette.
Stilen på dagtid er uformell, tenk på klimaet der du skal cruise og ta med deg både badetøy og litt varmere klær.

Bespisning
Frokost og lunch kan inntas både som buffet og i en av skipets hovedrestauranter.
Det er også afternoon tea om bord.
Middag serveres med to bordsetninger, ca. 18.15 og ca. 20.30, og det finnes også alternativer om mer uformelle middagsalternativer er ønskelig.

Cruiseskip fra Fred. Olsen Cruise Lines: