HX Hurtigruten Expeditions med gratis fly!

Bestill innen 31. mars og få gratis fly til Grønland, Island, Svalbard, Galapagos, Antarktis, Nordvestpassasjen og Grand Expeditions seilinger med HX Hurtigruten Expeditions. Kan kombineres med Ambassadør rabatt, så her kan du gjøre en god deal!
NB! Alle som booker før 31. januar kunne få 5% ekstra rabatt ved å melde seg inn i nevnte Ambassadørprogram. Er man allerede Ambassadør på nivå 2, vil man få 10% rabatt frem til 31. januar
Fra-prisene nedenfor er basert på delt innvendig dobbellugar og med forbehold om endringer i pris og kapasitet. Fly gjelder fra Oslo, Stockholm og København, priser på andre byer på forespørsel. Gjelder seilinger fra 29. mars 2024 til 30. mars 2025.

Alltid inkludert med Hurtigruten Expeditions:

Alle måltider i Aune og Fredheim inkl. drikke til måltidene (skipets øl og vin, brus og mineralvann i alle restaurantene).
Kaffe og te inkludert hele dagen.
I tillegg til frokost, lunsj og middag tilbys noe å spise tidlig om morgenen og ettermiddagssnack.
Gym, boblebad og badstue med panoramautsikt.
Gratis Wi-Fi om bord, merk streaming støttes ikke.
Det forventes ikke at du tipser.
Spennende forelesninger som går i dybden på fagområder som: historie, biologi, geografi og kultur for tilpasset din reise og for å hjelpe deg forstå området du er i.
Flere inkluderte aktiviteter på alle seilinger for at du skal få større utbytte av din reise. Også utflukter i våre RIB-båter og aktiviteter på land med vårt ekspedisjonsteam.
En Helly-Hansen vann og vindtett jakke, som du kan ta med deg hjem. 
Lån av støvler, vandrestaver og annet utstyr du trenger for dine aktiviteter.
Science center, med «Citizen Science Activitities» der du lærer om miljø og forskning mens du utfører forskningsoppdrag på vegne av forskere om bord eller på land.
Fotokurs og kameratips, samt foto og film fra reisen dokumentert i en ekspedisjonsbok.
Bli kjent med ekspedisjonsteamet og andre gjester på et velkomstarrangement og daglige samlinger.
Destinasjonstilpasset bibliotek om bord.

Hurtigruten Expeditions

Ditt søk resulterte i