Lüftner Cruises


Om Lüftner Cruises
Lüftner Cruises er et østerriksk familieeid rederi grunnlagt for over 30 år siden av Wolfgang og Martina Lüftner. Rederiet rangeres blant de mest velorganiserte på de Europeiske vannveier og har opp igjennom årene mottatt flere prestisjefylte utmerkelser for sin gode kvalitet. Lüftner Cruises har elvecruise av topp kvalitet på Donau, Rhinen, Main og Mosel.  

Atmosfære om bord
Atmosfæren er rolig og elegant. Skipene i Amadeus- klassen er lyse, moderne og velutstyrte elvecruisebåter utstyrt med soldekk, panoramarestaurant og bar, treningsrom og butikk. Lugarene er bekvemme og med store panoramavinduer – de fleste med en liten fransk balkong!

Appellerer til
Lüftner Cruises passer for det voksne publikum som ønsker en kulturell, opplevelsesrik og rolig ferie. Her er det lett å finne roen mens landskapet passerer rett utenfor vinduet!

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Til middag kler man seg klassisk. På kapteinens aften har herrene gjerne på dress og damene passende antrekk.

Bespisning
Helpensjon inkludert i cruiseprisen. Vin inkludert til middag. Det er ingen formelle kvelder, men man har vanligvis en kapteinens velkomst middag og/ eller en avskjedsmiddag.