Le Commandant-Charcot

Bli den første ombord på Le Commandant-Charcot , verdens mest luksuriøse ekspedisjons skip , og nyt en unik seilopplevelse i Arktis eller Antarktis!

Med sin hybrid-fremdrift som kombinerer flytende naturgass (LNG) og elektriske generatorer, har Le Commandant-Charcot blitt designet for å minimere miljøpåvirkningen av reiser til de lengste breddegrader. 

Dekorasjonen av skipet, innbilt av to internasjonalt anerkjente design- og arkitektfirmaer - studioet til Jean-Philippe Nuel og Wilmotte & Associés - er designet for å være i harmoni med miljøet. Tilnærmingen er moderne med ønsket om å skape en varm og elegant atmosfære; stein, tre og skinn gjenspeiler det naturlige miljøet som skipet seiler i.

Le Commandant-Charcot ønsker deg velkommen i en intim og raffinert atmosfære, utstyrt med bare 135 lugarer, inkludert 31 suiter med balkong og utsikt mot sjøen. Enestående gastronomi på de to restaurantene, avslapning i innendørsbassenget omgitt av vinterhagen, avslapning i velværeområdet med badstue og Snow Room ... Som på en privat yacht er hver av våre gjester unike.

Skipsfakta:

Kommer 2021
270 passasjerer
30 000 bruttotonn