Royal Caribbean Cruise Line


Om Royal Caribbean Cruise Line

Royal Caribbean International er et av verdens største og mest anerkjente rederier som mange av oss nordmenn kjenner til. Rederiet tilbyr aktivitetsfylte cruise som passer for de aller fleste, inkludert par, familier og deg som vil forsøke cruise for første gang. Royal Caribbean International er i familie med Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises, under fellesnavnet Royal Caribbean Cruise Line (RCCL).

Atmosfære ombord
Atmosfæren ombord et RCCL skip er hyggelig og familiær. Her finner man mange ulike aldersgrupper og det er mye å finne på og oppleve både på dagtid og kveldstid. Rederiet har også egne områder for de voksne om behovet for ro og avslapping skulle dukke opp. Man har svært gode show og legger stor vekt på mat og service.

Appellerer til
Royal Caribbean appellerer i hovedsak til familier, par og enkeltpersoner fra 30 år og oppover. 
Gjennomsnittsalderen på gjestene er ca. 40 år, noe lavere på 3- og 4 netters cruise, og noe høyere på lengre cruise over 10 netter. Gjestene er aktive reisende med ønske om en ferie til en overkommelig pris som gir en underholdende, eventyrlig, avslappende og smakfull opplevelse. God service, god mat og masse aktiviteter om bord er andre kjennetegn. Alle skip tilbyr et stort utvalg av restauranter og kaféer som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Menyene er satt sammen av kokker som bruker utsøkte råvarer og førsteklasses kokkekunst.

Om bord på skipet er alt godt tilrettelagt for barn. Cruise som ferieform blir stadig mer attraktivt for barnefamilier! RCCL har et omfattende barneprogram om bord hvor barn i alderen 6 måneder til 17 år kan besøke Adventure Ocean. Dette er et program spesielt tilegnet for å underholde barn og ungdom. Det er et stort avskjermet barne- og ungdomsområde med egne barneklubber, vannrutsjebane, flere aktivitetsrom, eget diskotek og stort videospillområde.

Fra Freedom Class og oppover er det ett eget Splash Pool for barn som bruker badebleie, disse får ikke benytte de vanlige bassengene. Rederiet har en nedre aldersgrense for å dra på cruise: 6 måneder ved avreisedato på de fleste seilinger med unntak av noen seilinger som har 12 måneder. Rederiet gjør ingen unntak til denne regelen så det er viktig å sjekke dette før man bestiller.

Aktivitetstilbudet kan variere mellom de ulike skipsklassene. Man vil finne klatrevegg, golfsimulator, minigolf, løpebane rundt hele skipet, basket- og volleyballbane, stort treningsstudio med alle fasiliteter og flere badstuer, stort og velutstyrt helse- og velværesenter med eget spa og skjønnhetssalong, flere basseng, soldekk og boblebad, teatersal, fallskjermsimulator, radiobiler, kasino, kino, bibliotek, nattklubb, flere barer. På Oasis, Freedom- og Voyager Class- skipene finnes også skøytebane. Og ikke nok med det, på Oasis og Freedom Class skipene kan man også surfe på bakre del av skipet.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På 7 netters cruise vil det være to formelle kvelder i hovedspisesalen hvor herrene kler seg i dress/smoking og damene i passende antrekk. Tre formelle kvelder på lenger cruise. Velger man å spise middag i buffet restauranten er det uformell påkledning.

Bespisning
I hoved spisesalen kan man til middag velge mellom fast bord tidlig(cirka 18.00), sent(cirka 20.30-21.00) eller My Time Dining(ikke fast bord) som kan bestilles på forhånd, eller man bare møter opp innenfor åpningstiden og blir tildelt bord så snart dette er ledig. 

Frokost, lunsj og middag kan man spise både i buffet restaurant og hoved spisesal. I tillegg finnes en del andre spisesteder samt spesialitet restauranter med cover charge. Rom service er også tilgjengelig, avgift kan forekomme.

Bilder fra Royal Caribbean Cruise Line:

Cruisetilbud fra Royal Caribbean Cruise Line:

Opplev Panamakanalen med Royal Caribbean!

Opplev Panamakanalen med Royal Caribbean!

Reiseperiode 8. til 25. april 2022. Pakkepris fra kr. 34.900.- per person
Cruise gjennom Panamakanalen på en reise fra Florida til California.  Skipet er Radiance of the Seas fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean.
Underveis besøkes USA, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala og Mexico
Les mer
Royal Caribbean seiler fra Barbados!

Royal Caribbean seiler fra Barbados!

Royal Caribbean har nylig lansert en ny hjemmehavn - Bridgetown, Barbados - for en suksess det er blitt! Gjør deg klar til solfylte opplevelser på fortryllende øyer i det sørlige Karibien om bord i Grandeur of the Seas! Seilingsperiode 5. desember 2021 til 17. april 2022. Knallpriser! Fra kr 6. 617 pr person for 7 netters cruise 13. februar! Flyreise kommer i tillegg.

Les mer
PLANLEGG SOMMEREN 2022!

PLANLEGG SOMMEREN 2022!

Nå mer enn noensinne fortjener du en ferie. Så gi deg selv noe spektakulært å se frem i mot i 2022 med en seiling til noen av Middelhavets vakreste destinasjoner. Velg mellom 6 fantastiske skip fra Royal Caribbean som alle byr på en fantastisk kombinasjon av kultur og salte bad blandet med avslapning og adrenalinfylte opplevelser, så vel i land som om bord. De mest populære avgangene begynner å fylles opp, så bestill før det er for sent!

Les mer
Sørlige Karibien fra Barbados!

Sørlige Karibien fra Barbados!

PAKKETUR - Reiseperiode 12. til 22. februar 2022. Sørlige Karibien med Royal Caribbean - bli med på en vitaminbombe med sol og flotte strender. Cruiset starter og ender på Barbados - enkel flyreise og ingen visum. Skipet er Grandeur of the Seas fra kvalitetsrederiet RCCL. 
Ferdigpakket fra kun kr. 21 900,- pr person for 11 dager! 


Les mer
Odyssey of the Seas - nytt og banebrytende skip - Sommer 2022

Odyssey of the Seas - nytt og banebrytende skip - Sommer 2022

Gi deg selv noe spektakulært å se frem i mot i 2022! Royal Caribbean sitt nyeste skip Odyssey of the Seas seiler på kjekke 7 netters cruise fra Roma til det østlige Middelhavet gjennom sommeren! Ombord er det aktiviteter og underholdning for både liten og stor! 

Les mer
Nyhet! Sørlige Karibien fra Barbados!

Nyhet! Sørlige Karibien fra Barbados!

PAKKETUR - Reiseperiode 9. til 19. april 2022, påskeferiecruise. Sørlige Karibien med Royal Caribbean - bli med på en vitaminbombe med sol og flotte strender. Cruiset starter og ender på Barbados - enkel flyreise og ingen visum. Skipet er Grandeur of the Seas fra kvalitetsrederiet RCCL. 
Ferdigpakket fra kun kr. 23 900,- pr person for 11 dager! 


Les mer
Sørlige Karibien fra Miami

Sørlige Karibien fra Miami

PAKKETUR - Reiseperiode 3. til 14. mars 2022. Sørlige Karibien med Royal Caribbean - bli med på et deilig cruise med sol og flotte strender. Skipet er Radiance of the Seas fra kvalitetsrederiet RCCL. 
Ferdigpakket fra kun kr. 22 900,- pr person for 12 dager! 


Les mer
Royal Caribbean seiler fra Barbados i 2022 og 2023

Royal Caribbean seiler fra Barbados i 2022 og 2023

Royal Caribbean har nylig lansert en ny hjemmehavn - Bridgetown, Barbados - og for en suksess det har blitt! 
Nye cruise med avreise fra 20. november 2022 og fram til 16. april 2023 er nå klare, og her er allerede stor pågang!
Ved bestilling innen 30. juni tilbyr vi nå 60 % rabatt på cruiseprisen for person nr 2 på lugaren!

Les mer

Cruisepakker fra Royal Caribbean Cruise Line:

Nyhet! Sørlige Karibien fra Barbados – Påsken 2022

Nyhet! Sørlige Karibien fra Barbados – Påsken 2022

Antall dager:
11 dager
Dato:
09. april - 19. april 2022
Skip/rederi:
Royal Caribbean Cruise Line
Pris per pers:
Pris fra kr. 23.900.-

Tobago, Trinidad, Grenada, St. Vincent, Dominica og St. Lucia
Skip av medium størrelse fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean. Totalpakke til en meget god spesialpris! 
Les mer her, og kontakt oss for mer informasjon og bestilling

Bestill her
Sørlige Karibien fra Miami

Sørlige Karibien fra Miami

Antall dager:
12 dager
Dato:
03. mars - 14. mars 2022
Skip/rederi:
Royal Caribbean Cruise Line
Pris per pers:
Pris fra kr. 22.900.-

Seks ulike karibiske øyer og steder besøkes
Skip av medium størrelse fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean
Totalpakke til en meget god spesialpris!
Les mer her, og kontakt oss for mer informasjon og bestilling!

Bestill her
Panamakanalen fra Florida til California

Panamakanalen fra Florida til California

Antall dager:
17 dager
Dato:
08. april - 24. april 2022
Skip/rederi:
Royal Caribbean Cruise Line
Pris per pers:
Pris fra kr. 34.900.-

Opplev Panamakanalen med Royal Caribbean!
Totalpakke med fly, hotell, cruise, transfers og reiseleder 
Underveis besøkes USA, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala og Mexico
Les mer her, og kontakt oss for mer informasjon og bestilling!

Bestill her