Star Clippers

Om Star Clippers
Star Clippers består av tre seilskip og er et meget bra valg for deg som ønsker å kombinere luksuriøse omgivelser kombinert med det maritime. De to minste seilskipene Star Clipper og Star Flyer med sine 4 master og 16 seil tar kun 170 passasjerer, mens Royal Clipper med sine 5 master og 42 seil tar 228 passasjerer. Seilskipene er bygd på gammel tradisjonell måte og er meget sjødyktige også i sterke vinder.

Atmosfære
Livet ombord er rolig og avslappende og minner om livet på en stor yacht. Seilasen mot neste havn er blant høydepunktene på cruiset, og kapteinen holder daglige treff for å fortelle om dagens hendelser og navigasjoner. Om ønskelig kan man lære seg skips-knuter og navigering samt følge med på mannskapet som bemanner seilene med stor presisjon. På kveldene kan det bli levende musikk fra baren på dekk. Innendørs finnes også en pianobar. Har dere lyst å se en film har biblioteket et bra utvalg av DVD- filmer som kan sees på lugaren. Lugarene er mindre enn på store skip, men er komfortable og intime med både minibar og TV, i tillegg til bad og garderobeløsninger. Videre har skipene et stort utvalg av vannaktiviteter som inngår i cruiseprisen. Man har alle måltider inkludert i prisen, drikke og tips til personalet kommer i tillegg.

Appellerer til
Star Clippers passer for yngre og middelaldrende par samt barnefamilier som setter pris på seiling, nærheten til havet og mulighet for å se små intime havner. 

Påkledning
Kleskoden om bord er uformell og avslappet. Ingen formelle kvelder.

Bespisning
Alle måltidene inntas i den elegante hovedrestauranten  hvor man får servert måltider av høy kvalitet. Det er ingen fast bordsetting til middag og heller ikke noen faste bord så man står fritt fra kveld til kveld om man vil spise alene eller samme med andre gjester.