Royal Clipper

I 1902 ble det største, raskeste seilskip verden noen gang hadde sett lansert. Den legendariske Preussen dominerte havet, bare for å være borte i løpet av få år. Verken før eller siden hadde verden sett en slik storslått seilskip. Inntil i dag.
Inspirert av det høye skipet Preussen, har Royal Clipper den stolte æren av å være det største og eneste femmastet full rigget seilskip bygget siden hennes forgjenger ble lansert i begynnelsen av forrige århundre. Med hennes sett med 42 seil, er Royal Clipper et fantastisk skue.
Du tenker kanskje at hun var en åpenbaring fra grand seilskutetida, men Royal Clipper er fullt av det siste innen teknologi(moderne navigasjonssystemer) og alt av komfort og luksus man kan ønske seg.
For kjennere av seilskip, tilbyr 439 fot Royal Clipper den ultimate havgående opplevelse, skipet oser av storhet, eventyr og tradisjon med suveren service, fasiliteter og lugarer som på den fineste luksusyacht. Royal Clipper tar kun 227 gjester i luksuriøs stil. Åpent dekk og tre svømmebasseng skaper et fantastisk romslig og ekspansiv utemiljø.
Finn ditt hemmelige gjemmested på en av de skjulte balkonger på hver side av baugen. Eller klatre i masten (med sikkerhetssele) til en av utkikk postene tilpasset passasjerer hvor man kan sette seg ned i en stol og nyte utsikten. 
Royal Clipper sitt innendørs interiør er like blendende. Det inkluderer en tre dekk høyt atrium som frakter sollys inn i en elegant innredet, tre etasjer høy restaurant med åpen seating, deilig tilberedt mat og en uformell klesstil.
En praktisk marinaplattform senkes fra akterenden for vannsport, dette skipet har alt!

Skipsfakta:

Bygget 2000/pusset opp 2013
228 passasjerer
5061 bruttotonn