Star Clipper

De er stjernene i havet. Star Clipper og Star Flyer er grasiøse nydelige seilskip. 

Dette er sanne Clipper skip som reflekterer deres stolte arv i hver tomme av deres polert messing og nydelige teaktre. Stig ombord på disse unike fartøyne og oppdag en ny seilskutetid, der tradisjoner fra fortiden er lykkelig blandet med den komfort og bekvemmeligheter vi forventer av dagens cruiseskip. Star Clipper og Star Flyer er moderne cruiseskip på alle måter, skapt for luksuselskende passasjerer som også elsker tradisjoner og romantikk av den legendariske seilskutetiden. Star Clipper og Star Flyer er begge 360 ​​fot lang, og hver huser bare 170 gjester i bortskjemt komfort.
Livet er ombord avslappet, akkurat som å reise på en privat yacht. Du vil aldri føle det folksomt ombord Star Clipper eller Star Flyer. Hvert skip har romslige rom og ekspansive teak dekk med god plass og ikke én, men to svømmebassenger. Faktisk vil du finne at disse skipene tilbyr mer ute areal per passasjer enn de fleste konvensjonelle cruiseskip.
Innredningen av Star Clipper og Star Flyer minner om den store seilskutetida. Antikke trykk og malerier av berømte seilskuter behager øyet, mens teak og skinnende mahogny rails rikt minner om Star Clippers 'stolt nautiske arv.

Skipsfakta:

Bygget 1992/pusset opp 2014
170 passasjerer
2298  bruttotonn