1 / 2
Azamara
23
netter

Azamara Journey fra Cape Town 2 mars 2023

Azamara Journey

Fra79 900,-/person
Prisen inkluderer
Cruise
Fly
Hotell
2023-03-04
79 900,-/person

Azamara Journey fra Cape Town

Vi flyr fra Norge til Cape Town hvor vi overnatter to netter før cruiset. Her inkluderere vi også en utflukt til Robben Island.

Robben Island er en øy 12 km utenfor Sør-Afrikas kyst og Cape Town. Ordet Robben i navnet kommer fra nederlandsk og betyr sel.

Øya ble befolket for tusener av år siden inntil den ble skilt fra fastlandet med et sund. Siden slutten av 1700-tallet har øya blitt benyttet til å isolere mennesker fra omverdenen, først og fremst som fengsel. De første fangene var politiske ledere fra nederlandske kolonier i Afrika og Asia. Mellom 1836 og 1931 ble øya benyttet som tuberkulosesanatorium, og senere fengsel for politiske fanger fra Sør-Afrika. De mest kjente var Nelson Mandela, og andre ANC-ledere, Walter Sisulu, Govan Mbeki og Robert Sobukwe.

Cruiset begynner i fengslende Cape Town, mens vi setter seil mot Namibias Walvis Bay. En overnatting her gir deg god tid til å dykke inn i den tyske koloniale fortiden og dra innover i landet for en bucket-list verdig afrikansk safari. Nyt to salige dager på havet mens vi tar turen til Luanda, Angolas skinnende hovedstad. Oppdag en spennende blanding av UNESCOs verdensarvsteder, buktende strandpromenader og utsmykkede kirker.

Med ytterligere tre dager til sjøs kan du oppleve alt boutiquehotellet ditt til sjøs har å tilby. Unn deg selv på Sanctum Spa, spis på en av våre spesialitetsrestauranter, eller ta et spektakulært show.

Våkn deretter opp i Takoradi – Ghanas vakre, avslappede ferieby ved stranden med en spennende urban gatematscene. Deretter er det videre til Elfenbenskysten og «Vest-Afrikas Paris», Abidjan, med sin forlokkende blanding av slående arkitektur, friluftsmarkeder og distinkte nabolag. Vi fortsetter å ta oss oppover den vestafrikanske kysten til Banjul, Gambia, hvor du kan dra til Albert Market for en autentisk smak av det lokale livet.

Etter ytterligere to avslappende dager på havet ankommer vi Kanariøyene. Med et opphold sent på Gran Canaria – der en tredjedel av øya er under beskyttelse som et UNESCO-biosfærereservat – har du mye tid til å utforske de mange landskapene, klimaene og attraksjonene. På Tenerife kan du sole deg på en av de mange uberørte strendene eller ta turen til Teide nasjonalpark, som står på UNESCOs verdensarvliste. Etter et stopp på Madeira – hjem til pittoreske landsbyer, idylliske landskap og Madeira-vin – ender reisen i Lisboa, en av de eldste byene i verden.

Vi sjekker ut fra skipet og flyr tilbake til Norge

Reiseplan

2. mars
Fly Oslo -Cape Town med KLM
2-4. mars
To overnattinger på The Onyx Apartment Hotel i Cape Town
3. mars
Utflukt til Robben Island 3. mars
4 .25. mars
Cruise
25. mars
Flyretur fra Lisboa til Oslo med KLM

Reiseleder ved minimum 14 reisende

Guide

The Onyx Apartment Hotel

Standard dobbeltrom med frokost

The Onyx Apartment Hotel

Cape Town
Incheckning: 2000-01-01 - Utcheckning: 2000-01-01

The Onyx ligger i Cape Town Foreshore, og tilbyr innkvartering med gratis Wi-Fi og terrasse. Artscape Theatre Centre ligger 900 meter unna. Sikker parkering er tilgjengelig på stedet, og gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt. ferske råvarer, håndverksmat og drikke. Restauranten tilbyr frokost, lunsj og middag, og det er en delikatesseforretning som tilbyr råvarer og ingredienser slik at gjestene kan lage mat i privatlivet i leiligheten deres. Onyx tilbyr en terrasse, utendørsbasseng, treningsstudio og spa-fasiliteter.

V&A Waterfront ligger 3 km fra The Onyx, mens Table Mountain ligger 7 km unna. Cape Town internasjonale lufthavn ligger 19 km unna.

Inkludert i prisen

Cruise med helpensjon og en rekke ekstragoder på Azamara Journey
Et godt utvalg av alkoholholdig drikke som rød- og hvitvin, musserende, internasjonale øl og diverse drinker
All alkoholfri drikke om bord
Fly fra Oslo til Cape Town, med retur Lisboa – Oslo. Kontakt oss for tilslutning fra andre byer
To overnattinger i Cape Town før cruiset
Alle transfers
Utflukt til Robben Island

Ikke inkludert i prisen

  • Annet personlig forbruk
  • Landutflukter og annet personlig forbruk om bord, samt cover charge i de to spesialrestaurantene om bord (30 USD per restaurant)