1 / 2
MSC Cruises
7
netter

All inclusive høstferiecruise fra Barcelona 29 sep. 2023

MSC World Europa

Fra15 900,-/person
2023-09-29
15 900,-/person

All inclusive høstferiecruise fra Barcelona

Et flott all inclusive cruise med MSC World Europa - det nyeste skipet til MSC Cruises.

Fly fra Oslo til Barcelona samme dag som cruiset starter, med retur samme dag som cruiset ender, samt transport flyplass – skip t/r er inkludert

I tillegg er cruise med helpensjon, samt all inclusive drikkepakken Easy og forhåndsbetalt tips inkludert – her får du virkelig mye for pengene!
Meget gode barnepriser, KUN 7.900.-

Ombord på MSC World Europa kan du nyte gode dager ved bassenget, oppleve et stort utvalg av show og underholdningstilbud for hele familien.

Dette flytende feriestedet er det første LNG drevne fartøyet i MSC Cruises flåte.

Reiseplan

29. september
Fly til Barcelona. Cruiseavreise om ettermiddag
29. sept - 6. okt
Cruise
6. oktober
Flyretur til Norge

Høydepunkter

Fremtiden til cruise handler mer enn om bare teknologi, men også om opplevelsen. MSC World Europa, med hennes elegante innredning, har i tillegg 19 spisesteder og en spennede atmosfære ombord. Slapp av i den naturskjønne Panorama Lounge, opplev Luna Park Arena eller la deg imponere av ikoniske Kinetic Dome

Det er noe for enhver smak ombord på MSC World Europa, fra det største badelandet i rederiets flåte, til radiobiler og popup -show som kan dukke opp når som helst. 
Med 7 bassenger spredt over skipet, inkludert ett med skyvetak, er det alltid plass til å slappe av ved vannet og på bassendekket. For barnefamilier har den prisbelønte MSC Kids Club topp moderne fasiliteter i eget område på skipet, så det tilbyes både barneklubber og skreddersydde aktiviteter for alle.

Ta med smaksløkene på en tur ombord. Skipet tilbyr helt nye konspter inkludert Chefs Garden Kitchen, der den første hydroponiske hagen til havs, som betyr jordløs dyrking, i stedet for å dyrke med jord, dyrker du med vann og næringsstoffer. La Pescaderia, en fiskeresturant  med middelhavspreg, et nytt mikrobryggeri ombord, og en egen ginbar hvor man kan lære mixologo. Skipet tilbyr også steakhouse i amerikansk stil, latinamerikans gatemat inspirert av Hola!Tacos&Cantina, kaito teppanyaki& Sushi Bar i tillegg til de velkjente buffeer.

Inkludert i prisen

Cruise med helpensjon og Easy drikkepakke på MSC World Europa
Fly Oslo - Barcelona t/r, vi hjelper gjerne til med tilslutning fra andre byer
Alle transporter flyplass skip t/r
Forhåndsbetalt tips på skipet, samt skatter og avgifter

Ikke inkludert i prisen

  • Utflukter underveis i regi av rederiet
  • Eget personlig forbruk under reisen