1 / 2
MSC Cruises
8
netter

All inclusive høstferiecruise i Middelhavet 7 okt. 2023

MSC World Europa

Fra21 900,-/person
Prisen er per person fra/ balkonglugar
2023-10-08
21 900,-/person

All inclusive høstferiecruise i Middelhavet

Hvorfor ikke bruke høstferien til et opplevelsesrikt cruise i Middelhavet, der det aller meste er inkludert!

Fly, hotell, alle transfers, samt cruise med helpensjon, drikkepakke og forhåndsbetalt tips er med i prisen.

Legg også merke til de gode barneprisene: Fra kun kr 9.900.- per barn, under forutsetning at de deler lugar med to fullt betalende

Reien starter med fly fra Bergen til Genova i nord – Italia lørdag 7. oktober, og en overnatting på 4* Hotel Continental
Hotellet ligger midt i sentrum av denne kompakte og hyggelige byen, og gir en fin og rolig start på ferien.
Neste formiddag er det klart for ombordstigning på skipet MSC World Europa fra MSC Cruises. Skipet ligger også sentralt plassert i byen, og det er dermed en meget kort tur ned til havnen.

MSC World Europa ble sjøsatt i 2022 og er et meget moderne og romslig skip med en mengde fasiliteter, underholdningstilbud og aktiviteter for både voksne og barn.
Kos deg ved bassenget, opplev illusjoner som vises på promenadens gigantiske digitale kuppeltak, besøk fornøyelsesparken eller se et show. Dette flytende feriestedet vil også være det første LNG drevne fartøyet i MSC Cruises flåte.


I løpet av den meste uken besøkes Italia, Malta, Spania og Frankrike!

Første anløp er Napoli, der skipet også legger til midt i byen. Vi anbefaler en utflukt til Pompeii eller Capri, eller kanskje en tur opp på Vesuv frister for de spreke?
Videre til Messina på Sicilia, før de mektige festningsverkene i hovedstaden Valletta på Malta hilser deg velkommen på morgenen på dag fem. Malta er et av turens definitive høydepunkter!

En sjødag bringer oss vestover til Barcelona, en av verdens mest innholdsrike byer, før den klassiske havnebyen Marseilles avlegges et besøk.
Reisen avsluttes med ilandstigning i Genova og flyretur på tidlig ettermiddag.

Reiseplan

7. oktober
Fly fra Bergen til Genova. Hotellovernatting
8. okt - 15. okt
Cruise
15. oktober
Flyretur til Norge

Høydepunkter

Fremtiden til cruise handler mer enn om bare teknologi, men også om opplevelsen. MSC World Europa, med hennes elegante innredning, har i tillegg 19 spisesteder og en spennede atmosfære ombord. Slapp av i den naturskjønne Panorama Lounge, opplev Luna Park Arena eller la deg imponere av ikoniske Kinetic Dome

Det er noe for enhver smak ombord på MSC World Europa, fra det største badelandet i rederiets flåte, til radiobiler og popup -show som kan dukke opp når som helst. 
Med 7 bassenger spredt over skipet, inkludert ett med skyvetak, er det alltid plass til å slappe av ved vannet og på bassendekket. For barnefamilier har den prisbelønte MSC Kids Club topp moderne fasiliteter i eget område på skipet, så det tilbyes både barneklubber og skreddersydde aktiviteter for alle.

Ta med smaksløkene på en tur ombord. Skipet tilbyr helt nye konspter inkludert Chefs Garden Kitchen, der den første hydroponiske hagen til havs, som betyr jordløs dyrking, i stedet for å dyrke med jord, dyrker du med vann og næringsstoffer. La Pescaderia, en fiskeresturant  med middelhavspreg, et nytt mikrobryggeri ombord, og en egen ginbar hvor man kan lære mixologo. Skipet tilbyr også steakhouse i amerikansk stil, latinamerikans gatemat inspirert av Hola!Tacos&Cantina, kaito teppanyaki& Sushi Bar i tillegg til de velkjente buffeer.

Inkludert i prisen

Cruise med helpensjon og Easy drikkepakke på MSC World Europa
Fly Bergen - Genova t/r, vi hjelper gjerne til med tilslutning fra andre byer
Overnatting en natt på Hotell Continental i Genova
Alle transporter flyplass skip t/r
Forhåndsbetalt tips på skipet, samt skatter og avgifter

Ikke inkludert i prisen

  • Utflukter underveis i regi av rederiet
  • Eget personlig forbruk under reisen