1 / 2
Celebrity Cruises
11
netter

Israel og Egypt fra Athen på Celebrity Infinity 1 feb. 2024

Celebrity Infinity

Fra27 900,-/person
Prisen er per person fra/ innvendig lugar
2024-02-02
27 900,-/person

Israel og Egypt fra Athen på Celebrity Infinity

Forlat vinterkulden og bli med på en unik cruisetur som kombinerer Israel og Egypt, samt et utvidet opphold i Athen.

Du kan få med deg oldtidens Athen, historiske Israel og pyramidene i Egypt – på en og samme tur!
Og dette i kombinasjon med gode opplever, mat, underholdning og service på kvalitetsrederiet Celebrity Cruises.

I løpet av 11 dager er det to anløp i Israel og en overnatting i Egypt – en unik kombinasjon som gir mengder av muligheter for opplevelser og utflukter – med ditt flytende hotell som base.

Reisen starter med fly til Athen fra Oslo eller Bergen og en overnatting på et sentralt og godt hotell, før cruisestart fra havnebyen Pireus neste ettermiddag.

Cruiset starter med en sjødag før ankomst Haifa og Ashdod i Israel. I løpet av tre dager er det rikelig anledning til å delta på utflukter til alle kjente steder i Israel, inkludert Jerusalem, Dødehavet og Tel Aviv.
Overnattingen på skipet under oppholdet i Ashdod ir også tid og ro til å oppleve landet også på kveldstid.

En sjødag gir tid til å fordøye inntrykkene og nyte fasilitetene ombord på skipet, før skipet anløpet Alexandria i Egypt.
Her ligger skipet helt til kl. 22 om kvelden, noe som gir anledning til å besøke både Kairo og pyramidene i Giza på en utflukt, eller oppleve Alexandria, Egypts nest største by, og det berømte biblioteket, som ble nyoppført av det norske arkitektfirmaet Snøhetta i 2003.

Cruiset avsluttes med en siste sjødag før anløp Hellas – der skipet overnatter; en ny mulighet til å oppleve Athen både på dag og kveldstid!

Skipet Celebrity Infinity er et skip av medium størrelse med alle fasiliteter man måtte ønske av et rederi i Premium- klassen
Ombord er alle måltider inkludert, samt også en all inklusive drikkepakke, wifi og forhåndbetalt tips.
Fly fra Oslo eller Bergen  (andre byer på forespørsel) til Athen, en hotellovernatting, samt alle transfers er også inkludert, samt tureskorte fra Cruisespesialisten (minimum 20 reisende)

Reiseplan

1. feb
Fly fra Oslo eller Bergen til Athen. En hotellovernatting
2-12. feb
Cruise
12. feb
Utsjekk skip og flyretur til Oslo eller Bergen

Høydepunkter

Ikke bare innvendig er det lekkert, men også ute finner du nydelige omgivelser hvor man virkelig kan slappe av  Ettermiddagsritual for mange er gjerne en drink og en vakker solnedgang og da ute på dekk. 

Ombord hos Celebrity Cruises er maten i en særklasse. Med spesialresturanter som Italienske Tuscan Grille, Sushi on Fine og ikke minst La Petit Chef hvo man opplever blandingen av underholdning og mat. Her har de vekket bordplaten til live i en fantastisk blanding av underholdning kombinert med mat av ypperste klasse.
Et must for store og små

Ett av verdens syv underverk er Kheopspyramiden, også kjent som Den store pyramiden i Giza og er verdens mest kjente pyramide. Kheopspyramiden er den største av de tre store pyramidene i Giza, like utenfor Kairo, hovedstaden i Egypt.  Dette må oppleves og det får du mulighet til her.

Inkludert i prisen

Cruise med helpensjon i valgt lugarkategori på Celebrity Infinity
All inclusive drikkepakke ombord
Wifi pakke
Forhåndsbetalt tips på skipet, samt skatter og avgifter
Fly med KLM fra Oslo eller Bergen til Athen t/r
Vi hjelper gjerne til med tilslutning fra andre byer
Hotell i Athen dagen før cruiset
Alle transfers

Ikke inkludert i prisen

  • Valgfrie utflukter under cruiset
  • Reiseforsikring
  • Eget personlig forbruk underveis