1 / 2
MSC Cruises
8
netter

MSC Seaview, sommercruise fra Barcelona 14 juli 2023

MSC Seaview

Fra20 900,-/person
2023-07-15
20 900,-/person

MSC Seaview, sommercruise fra Barcelona

Fly Bergen eller Oslo til Barcelona t/r

Singepris på forespørsel.

På et cruise med MSC i Middelhavet får du oppleve det beste av kulturen, tradisjonene og severdighetene som har beriket disse kystområdene i århundrer.  
Besøk spennende land og lær mer om Middelhavets rike historie, akkurat som sjøfolk gjorde på sine reiser fra Italia to the greske øyer.

Bli med på utflukter i regi av skipet, der du kan nyte solen mens du besøker kjente arkeologiske steder i Hellas eller stifter nærmere bekjentskap med kroatisk folkemusikk.

Nå har du sjansen til å bestille et av våre cruise i Middelhavet. Nyt en uforglemmelig ferie med historiske hovedsteder, fantastiske kystområder, vakre byer og mat i særklasse.

Reiseplan

14. juli
Fly Bergen eller Oslo til Barcelona, og overnatting hotell
15- 22. juli
Cruise med MSC Seaview fra Barcelona
22. juli
Inkludert fly retur fra Barcelona til Oslo eller Bergen

Høydepunkter

Oppdag Barcelona sentrum med  kunstmuseene i verdensklasse og fasjonable designerrestauranter, barer, gallerier og butikker.
Og  Antoni Gaudís ekstraordinære kirke Sagrada Família og den verdensberømte boulevarden som er Ramblas.

Når du cruiser i Sør-Frankrike, må du vite at Marseille er det mest kjente og befolkede storbyområdet i landet etter Paris og Lyon. Når du går av MSC-cruiseskipet ditt, er kafeene rundt Vieux Port, hvor glitrende fisk selges rett fra båtene på quai des Belges, som også er  fantastiske steder å observere byens gateliv.

I Genova kan du utforske dens gamle bydel: et tett og fascinerende felt av middelalderske smug hjem til store palasser bygget i det sekstende og syttende århundre av Genovas velstående merkantile familier og nå forvandlet til museer og kunstgallerier. Du bør oppsøke Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale og renessansepalassene i Via Garibaldi som inneholder kremen av Genovas kunstsamlinger, samt møbler og dekor fra de største dagene i byens fortid, da skipene seilte til alle hjørner av Middelhavet.

Den UNESCO-beskyttede havnen Valletta, hovedstaden på øya Malta, er et av stedene du må se for ethvert middelhavscruise. Du kan beundre denne havnen, konstruert i andre halvdel av 1500-tallet av franskmannen Jean de la Valette og formet av den religiøse og militære ordenen Saint John of Jerusalem, fra MSC-skipet ditt selv før du går i land. De over 300 monumentene som reiser seg på litt mer enn en halv kvadratkilometer gjør dette til et sted med en av de største tettheten av historiske attraksjoner å besøke under et cruise, for ikke å nevne andre attraksjoner som strender, kystområder og restauranter.

Dette er bare noen av høydepunktene for dette flotte Middelhavscruiset

Inkludert i prisen

En hotellovernatting i Barcelona før cruiset
Fly Oslo eller Bergen – Barcelona t/r
Cruise med helpensjon
All inclusive drikkepakke Easy
Alle skatter og avgifter
Forhåndbetalt tips
Alle transporter, skatter og avgifter

Ikke inkludert i prisen

  • evt organiserte utflukter og annet personlig forbruk