1 / 2
Royal Caribbean
8
netter

VI OVER 60 inviterer til cruiseopplevelser i Middelhavet! 27 aug. 2023

Enchantment of the Seas

Fra19 900,-/person
Prisen er per person fra/ utvendig lugar
2023-08-28
19 900,-/person

VI OVER 60 inviterer til cruiseopplevelser i Middelhavet!

En lugar ledig.

I samarbeid med magasinet VI OVER 60 har vi gleden av å tilby en ferdigpakket cruisetur i Middelhavet til en helt unik spesialpris!

Reisen er med skipet Enchantment of the Seas fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean

Reiseperioden er fra 27. august til 4. september 2023, fra Barcelona til Roma
Pakkepris fra KUN 19.900 i innvendig lugar. KUN 1 lugar igjen

Inkludert i prisen er  fly, hotell, transfers og cruise med helpensjon.
Utvendig og balkonglugar . Ønsker du lugar alene ta kontakt med oss pr telefon eller e-post.
 


Vi har med egen reiseleder, og fra Vi over 60 er redaktør Anne Marit Hjelme med for å binde gruppen sammen sosialt og praktisk, slik at du får en reise som virkelig lever opp til dine forventinger.

Dette er turen for deg som ønsker å reise på cruise med likesinnede, til en helt unik pris!
Som et eksempel kan vi nevne at ordinær pris på bare cruiset i balkonglugar er langt over dobbel pris av vår pakkepris.

På reisen blir det fokus på det fokus på det sosiale og med nær kontakt med redaktør Anne Marit, vår reiseleder Elbjørg og dine medreisende.

Dette er en tur du ikke vil gå glipp av – bestill nå for å sikre deg plass!
Kontakt oss gjerne på telefon 55 59 68 50 eller post@cruisespesialisten.com for mer informasjon og bestilling.

Reiseplan

27. august
Fly til Barcelona, overnatting
28. august - 4. september
Cruise
4. september
Flyretur til Norge

Nå er det lenge siden jeg har invitert dere lesere på drømmetur med oss i VI OVER 60. Etter flere år ufrivillig hjemme i stuene våre er det på tide vi treffes igjen, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme i magasinet – som ser frem til å fylle skipet med eventyrlystne lesere i august 2023 og bli bedre kjent med både folkene og de magiske stedene underveis på reisen.

Med på turen er redaktør Anne Marit Hjelme fra magasinet Vi OVER 60, samt vår rutinerte og dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal

Elbjørg Haugsdal
Guide

Har du lenge ønsket å dra på et Middelhavscruise? Hatt lyst til å dra på en trygg reise sammen med likesinnede? Oppleve Spania, Italia og Frankrike på en sjøreise? Da gleder jeg meg til å treffe deg og fylle cruisebåten med spreke
VI OVER 60-lesere som vil ut og oppdage verden igjen, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme.
Ta bilde med mobilen på QR koden for turprospekt i PDF format.

Drømmetur
Guide

Høydepunkter

ENCHANTMENT OF THE SEAS

Enchantment of the Seas er et hyggelig og innholdsrikt cruiseskip av medium størrelse, fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean. Skipet har en kapasitet på i 2400 passasjerer over 12 dekk, og er en oversiktlig og hyggelig base mellom de ulike havnebesøkene

Om bord kan du nyte god service, gode måltider og variert underholdning både på dag- og kveldstid.

Vår gruppe har felles bordsetning til middag hver kveld, og vårt vertskap og rutinerte reiseleder sørger for sosialt samvær så vel som informasjon om de ulike anløpene og fasiltetetene som er om bord.

CRUISEOPPLEVELSER

-Dette er julepresangen til deg selv eller til noen du er glad i, sier Hjelme, som selv skal være med på turen. Etter flere år med isolasjon og alenehet hjemme er det flott å kunne bevege seg ut i verden igjen. Og ingenting er bedre enn å kunne oppleve nye steder sammen med andre. Enten som par eller som singel. Fellesskapet gir garanti for sosial hygge og nye bekjentskaper. Vi skal reise med et middels stort cruiseskip, som er oversiktlig og tilpasset godt voksne. Et innholdsrikt flytende hotell, som tar oss og bagasjen vår fra sted til sted – mens vi kan nyte utsikten underveis, ha gode samtaler og nære menneskemøter. Trene, hvile, lese en bok. Ta inn inntrykkene fra opplevelsene på de ulike stedene vi besøker. 

Sjefredaktør Anne Marit Hjelme

Sjefredaktør Anne Marit Hjelme

VITAMINBOMBE
-Jeg har lenge ønsket å samle VIOVER60-leserne våre på et flytende hotell igjen. Har du cruise i Middelhavet på din Bucket List? Hatt lyst til å reise lenge, men aldri fått det til? På skipet vårt er det god plass til alle, gode fasiliteter om bord for ulike aktiviteter og en helt spesiell atmosfære.

Bare det å være i bevegelse, være underveis, er en gave i seg selv. Og jeg ser virkelig frem til å møte mine lesere i en sånn solfylt atmosfære. Det tror jeg blir minnerikt både for dem og meg, en skikkelig vitaminbombe, sier Hjelme, som gleder seg  til attraktive og maleriske byer som Barcelona, Cannes, Nice, Portofino, Pisa/Firenze og Roma.

Inkludert i prisen

Direktefly med Norwegian Oslo – Barcelona og retur fra Roma til Oslo etter cruiset
En overnatting på Hotel Atriam Oriente i forkant av cruiset
Frokost dag to i Barcelona.
8 dagers cruise fra Barcelona til Roma med Enchantment of the Seas.
Helpensjon om bord på skipet; frokost, lunsj, middag og mellommåltider.
Forhåndsbetalt tips på skipet
Alle skatter og avgifter på skipet.
Underholdning, daglige show og de fleste fasiliteter på skipet.
Transport flyplass – hotell – skip – flyplass.
Reiseleder fra Cruisespesialisten.

Ikke inkludert i prisen

  • Valgfrie utflukter underveis.
  • Drikke og evt. drikkepakker på cruiset.

Flytende hotell

-Dette er julepresangen til deg selv eller til noen du er glad i, sier Hjelme, som selv skal være med på turen. Etter flere år med isolasjon og alenehet hjemme er det flott å kunne bevege seg ut i verden igjen. Og ingenting er bedre enn å kunne oppleve nye steder sammen med andre. Enten som par eller som singel. Fellesskapet gir garanti for sosial hygge og nye bekjentskaper. Vi skal reise med et middels stort cruiseskip, som er oversiktlig og tilpasset godt voksne. Et innholdsrikt flytende hotell, som tar oss og bagasjen vår fra sted til sted – mens vi kan nyte utsikten underveis, ha gode samtaler og nære menneskemøter. Trene, hvile, lese en bok. Ta inn inntrykkene fra opplevelsene på de ulike stedene vi besøker. Attraktive og maleriske byer som Barcelona, Cannes, Nice, Portofino, Pisa/Firenze og Roma.

Vitaminbombe

-Jeg har lenge ønsket å samle VIOVER60-leserne våre på et flytende hotell igjen. Har du cruise i Middelhavet på din Bucket List? Hatt lyst til å reise lenge, men aldri fått det til? På skipet vårt er det god plass til alle, gode fasiliteter om bord for ulike aktiviteter og en helt spesiell atmosfære. Bare det å være i bevegelse, være underveis, er en gave i seg selv. Og jeg ser virkelig frem til å møte mine lesere i en sånn solfylt atmosfære. Det tror jeg blir minnerikt både for dem og meg, en skikkelig vitaminbombe, sier Hjelme.

VARIERT UNDERHOLDNING

Enchantment of the Seas er et hyggelig og innholdsrikt cruiseskip av medium størrelse, fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean. Skipet har en kapasitet på i 2400 passasjerer over 12 dekk, og er en oversiktlig og hyggelig base mellom de ulike havnebesøkene

Om bord kan du nyte god service, gode måltider og variert underholdning både på dag- og kveldstid.

Vår gruppe har felles bordsetning til middag hver kveld, og vårt vertskap og rutinerte reiseleder sørger for sosialt samvær så vel som informasjon om de ulike anløpene og fasiltetetene som er om bord.

Første anløp er Cannes langs den franske rivieraen. Byen er kjent for filmfestival og glamour, men i august er det feriestemning, badeliv og en hyggelig stemning som gjelder

Fra Cannes er det kort vei til Nice, neste stoppested langs ruten. Nice er Frankrikes femte største by. Promenade des Anglais er den hyggelige og livlige havnepromenaden, her kan livet nytes med god mat og drikke, og kanskje både sol og bad!

Fra Nice arrangeres det også utflukter til Monaco og Monte Carlo.

VAKRE PORTOFINO

Etter to besøk i Frankrike er det tid for Italia. I Genova legger skipet til midt i sentrum, slik at du enkelt kan gå i land og utforske byen, enten på egen hånd eller sammen med vår reiseleder.

Portofino er en av de vakreste byene langs Middelhavet. Fargerike hus klamrer seg til fjellsidene som omkranser den hyggelige havnen – dette er et perfekt sted å tilbringe en dag!

En innholdsrik tur går mot slutten, men vi rekker en dag i Livorno også! Byen er utgangspunkt for fine utflukter til Pisa og Firenze, eller hvorfor ikke bare nyte livet om bord på skipet?

Reisen ender i Civitavecchia, havnebyen til Roma. Utsjekk etterfølges av en kort busstur til flyplassen, og retur med direktefly til Oslo.