Costa Cruises


Om Costa Cruises

Costa Cruises er et tradisjonsrikt italiensk rederi med over 60 års fartstid. Den karakteristiske blå C-en på gul skorstein er velkjente også i våre farvann! I rederiets store flåte finner man en god blanding av store, nye og moderne skip til de litt mindre og eldre skipene, noe for en hver smak!

Atmosfære om bord
På de større skipene til Costa er det pulserende liv og god stemming.
Om bord på de mindre og eldre skipene er det litt roligere stemning og mindre fasiliteter enn på de store skipene. Reiserutene kan også være mer eksotisk på disse skipene.

Appellerer til
Costa Cruises anbefales for gjester i alle aldre som setter pris på den muntre søreuropeiske stemningen om bord og det italienske kjøkken.

De nye og moderne skipene er perfekte for barnefamilier som liker en livlig atmosfære og masse aktiviteter. Ombord finner man flotte bassengområder, stort utvalg i restauranter, bekvemme lugarer og en rekke spennende fasiliteter som 4D kino, Formel 1- simulator og PlayStation World Area.  Gode barne- og familiepriser gjør Costa Cruises til et godt alternativ for familier!
Vær oppmerksom på at barn som bruker badebleier ikke får benytte bassengene om bord.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På 7 netters cruise vil det være en til to  formelle kvelder hvor herrene kler seg i dress/smoking og damene i passende antrekk. 

Bespisning
I hoved spisesalen kan man til middag velge mellom fast bord tidlig(cirka 19.00) eller sent(cirka 21.00). I buffet restauranten kan man spise nesten hele døgnet og man har i tillegg spesialitetsrestauranter med cover charge. Rom service er også tilgjengelig, avgift kan forekomme.