Holland America Line


Om Holland America Line
Holland America Line er et av verdens største og mest anerkjente rederier med mye historie.
HAL strekker seg helt tilbake til 1873, og har i dag 15 skip som tar mellom 800 til maks 2650 passasjerer, noe som gir en mer intim og familiær atmosfære om bord.  De tilbyr seilinger over hele verden, ofte cruise fra 10 netter eller lenger.

Atmosfære ombord
Omgivelsene er lekre og stilfulle. Her får du virkelig følelsen av å være en gjest som settes pris på. Eksklusivt interiør, kunst og teakgulv er gjennomgangstema, og i fellesrommene er det friske blomsteroppsatser.

Appellere til
Et cruise med HAL anbefales både nye cruisere samt mer erfarne reisende. Det er par, vennegjenger og single, men barnefamilier kan også forekomme. Retter seg i hovedsak mot det voksne publikum som ønsker et roligere og mer avslappet stemning med fokus på god mat og drikke. Snittalderen kan på lengre cruise være høyere. I hovedsak mye passasjerer fra Nord – Amerika, men andel Europeere og andre land er økende.

Påkledning
På dagtid er det en avslappende og uformell stemning og påkledning deretter. På kveldene er det pent antrekk, mens man på formelle kvelder har dress/smoking og kjole, skjørt eller penbukse for damer.  2 – 3 formelle kvelder på et cruise utover 7 netter.

Bespisning
Holland America Line er også anerkjent med en rekke priser og utmerkelser når det gjelder service og 5- stjerners kjøkken. Utvalget av restauranter varierer fra skip til skip. Man har alltid en hoved restaurant samt spesialitetsrestauranter med cover charge. I hoved restauranten kan man velge mellom Åpen bord setting eller man har fast bord til fast tid, tidlig ca. kl. 17.45 og main/sen er ca. kl. 20.00.