Regent Seven Seas Cruises


Om Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises er et all-inklusive rederi av høy standard. I tillegg til at all mat og drikke er inkludert er også landutflukter inkludert.  Ett topp produkt i luksus segmentet. De elegante skipene tar kun mellom 510 og 738 gjester så ombord er det god plass, ingen kø og alltid en fra den hyggelige betjeningen der for å hjelpe gjestene.

Atmosfære
Nyt livet i rolige omgivelser omgitt av ett mannskap i toppklasse som er der for å gjøre din ferie mest mulig behagelig. Ingen fast bordsetning i restaurantene, man står fritt til å spise når man ønsker innenfor åpningstidene, og om man vil sitte alene eller sammen med andre gjester. Det er underholdning om bord av høy kvalitet, men i mindre skala enn på de store skipene.

Appellerer til
Appellerer til gjester som ser etter rederier med mindre skip av høy kvalitet samtidig som det er en avslappet og uformell stemning ombord. Par i alle aldre som ønsker det beste av det beste eller om man skal feire spesielle dager. Ingen barnefasiliteter.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Til middag kler man seg klassisk elegant, dress og smoking er ikke nødvendig om bord.

Bespisning
Frokost, lunsj og middag serveres enten i hovedrestauranten Compass Rose eller i La Veranda hvor man kan spise ute eller inne. De ulike skipene har og spesialitetsrestauranter, se mer informasjon nedenfor. I tillegg kan man selvsagt få måltider servert på sin suite, om man ønsker en avslappet og tilbaketrukket kveld.   

Seven Seas Explorer - spesialitetsrestauranter
Prime 7 - Steakhouse. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Chartreuse - Fransk restaurant. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Pacific Rim - Asiatisk restaurant. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Sette Mari - Til middag gjøres La Veranda om til italiensk restaurant hvor man kan sitte både ute og inne. Ingen cover charge eller reservasjon.

Seven Seas Voyager / Seven Seas Mariner - spesialitetsrestauranter
Prime 7 - Steakhouse. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Signatures - Fransk restaurant. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Sette Mari -  Til middag gjøres La Veranda om til italiensk restaurant hvor man kan sitte både ute og inne. Ingen cover charge eller reservasjon.

Seven Seas Navigator - spesialitetsrestauranter
Prime 7 - Steakhouse. Åpen til middag. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Sette Mari - Til middag gjøres La Veranda om til italiensk restaurant hvor man kan sitte både ute og inne. Ingen cover charge eller reservasjon.