1

SeaDream Yacht Club

Intime cruise for voksne.

  • Luksuriøse cruiseopplevelser på norskeide Sea Dream I og Sea Dream II
  • Kun 110 gjester gir rom for fantastisk kvalitet på service og mat - og meget stor trivelsefaktor
  • Gode og særpregete cruiseopplevelser som passer perfekt for par i alle aldre.

Om SeaDream Yacht Club 
SeaDream Yacht Club er et norsk privateid rederi med de to små yachtene SeaDream I og SeaDream II som kun tar 110 gjester. På vinteren kan man oppleve eksotiske små øyer i Karibien og på sommerstid pittoreske og sjarmerende havner i Middelhavet, borte fra masseturismen. Yachtene ligger ofte lenge i havn, og noen ganger over natten, så man skal få oppleve mest mulig av stedet man besøker.
Atmosfære
It’s yachting, not cruising! Avslappende stemning om bord uten formelle kvelder, det er casual yachting. Man kan slappe av ombord hele dagen eller gå i land i en av de mange pittoreske og eksotiske havnene.
Døren til broen står stort sett alltid åpen så her kan man gå forbi og hilse på kapteinen! Ombord finner man det eneste Thai spa til sjøs. For dem som ønsker å være litt aktiv har yachten en plattform hvor man enten kan bade fra eller låne vannscooter, surfebrett, paddleboard etc.  Ombord har de og mountain bikes som man kan låne gratis i land. Lugarene har alle hav utsikt, det finnes og noen få suiter.

Appellerer til
SeaDream appellerer til reisevante mennesker som ønsker uformell luksus i avslappende omgivelser. Om bord finner man både yngre og middelaldrene gjester fra mange ulike nasjonaliteter. Hovedsakelig par, men passer også fint for deg som reiser alene, vennegjenger eller bryllupsreise.

Påkledning 
Det er ingen formelle kvelder ombord. Til middag kler man seg klassisk elegant. Karibien på kveldstid kan være nokså varmt og så ta høyde for det.

Måltider
Måltidene kan man enten nyte innendørs i spisesalen eller ute på dekk. Det er ingen faste bord så man velger selv fra kveld til kveld om man ønsker å dele bord med andre gjester eller spise alene.
Alle måltidene er lekkert anrettet med ferske råvarer tilberedt av de dyktige kokkene ombord. Her kan man virkelig nyte livet!

Skip