Ama Waterways

Om Ama Waterways
Ama Waterways er et amerikansk rederi grunnlagt i 2002 av Rudi Schreiner, Kristin Karst og Jimmy Murphy. Rederiet har fokus på Europa men tilbyr også spennende ruter i Asia og Afrika hvor man kan inkludere landpakker for å virkelig oppleve de ulike destinasjoner. 

Atmosfære om bord
Atmosfæren er rolig og elegant. Skipene er lyse, moderne og velutstyrte elvecruisebåter utstyrt med soldekk, panoramarestaurant og bar, treningsrom og butikk. Lugarene er bekvemme og med store panoramavinduer – de fleste med en liten fransk balkong! 

Appellerer til 
Ama Waterways passer for det voksne publikum som ønsker en kulturell, opplevelsesrik og rolig ferie. Her er det lett å finne roen mens landskapet passerer rett utenfor vinduet!

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Til middag kler man seg klassisk. På kapteinens aften har herrene gjerne på dress og damene passende antrekk. 

Bespisning
Helpensjon inkludert i cruiseprisen. På de fleste cruise er også drikke til lunsj og middag(unntatt champagne og viner fra vinkartet) og wifi med i prisen. Det er ingen formelle kvelder, men man har vanligvis en kapteinens velkomst middag og/ eller en avskjedsmiddag.

Cruiseskip fra Ama Waterways:

Cruisetilbud fra Ama Waterways:

AmaWaterways Europa 2021 og 2022

AmaWaterways Europa 2021 og 2022

Opplev de europeiske vannveier med luksuriøse AmaWaterways i 2021 og 2022! Elegante omgivelser ombord, mat og drikke av høy kvalitet, enestående service. Er du en reiseglad livsnyter, så kan dette absolutt være noe for deg!

 

Les mer
Afrika - Elvecruise, Rovos Rail og Victoria Falls

Afrika - Elvecruise, Rovos Rail og Victoria Falls

Alltid hatt lyst å oppleve Afrika? Upper-Premium rederiet Ama Waterways tilbyr flotte kombinasjoner med noen dager på en lekker elvebåt og ulike landpakker. Man har og mulighet for å forlenge oppholdet sitt om man vil ha med seg mest mulig! Reiseperiode mars til november 2021.

 

Les mer
Elvecruise i Asia av høy kvalitet

Elvecruise i Asia av høy kvalitet

Flotte elvecruise med spennende landpakker i Asia med Upper-Premium rederiet Ama Waterways. Du velger selv om du kun ønsker cruiset eller vil ha opplevelser både før og etter cruiset i tillegg! Reiseperiode februar-april og august-desember 2021.

 

Les mer