MSC Cruises

 

Om MSC Cruises
MSC Cruises er et privateid italiensk rederi særlig kjent for sine Middelhavs-cruise. Rederiet kan tilby bla. en rekke flotte nye skip, varierte reiseruter og gode barnepriser. MSC Cruises har økt flåten og satset stort de siste årene, og er et godt alternativ for deg som vil forsøke cruise for første gang.

Atmosfære om bord
Atmosfæren om bord er familiær og her finner man alle aldersgrupper. Flotte fellesområder med god stemning både på dagtid og kveldstid. Er det noe Italienerne kan, så er det design, skipene er lekkert innredet med flotte detaljer. 

MSC Yacht Club - for deg som søker det lille ekstra
Ombord på de nyeste skipene MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Meraviglia, samt MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Splendida og MSC Preziosa. finnes en egen avdeling med suiter kalt MSC Yacht Club. Denne avdelingen er nærmest et ”skip i skipet” og passer perfekt for gjester som søker det lille ekstra. Her finnes en egen bar, egen restaurant og eget soldekk og basseng eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene. Gjester som bor her har dessuten all drikke inkludert i prisen (gjelder egne barer og restauranter tilhørende MSC Yacht Club) samt fra minibaren i alle suiter. Suitene har butlerservice. Les mer om MSC Yacht Club her .........

Appellerer til
Barnefamilier vil trives godt hos MSC Cruises! Barn under 13 år betaler kun fra kr 1.400.- så lenge de deler lugar med to fullt betalende. Ungdommer 13 – 18 år får ekstrasengs pris.  
Skipene har i utgangspunktet lugarer til maks 4 personer, men det finnes muligheter på enkelte skip hvor man kan bo flere personer i nærheten av hverandre med ulike lugarløsninger.
Det er viktig å vite at når man reiser med barn som bruker bleie/badebleie så kan man dessverre ikke benytte bassengene om bord på skipene.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På 7 netters cruise vil det være to formelle kvelder hvor herrene kler seg i dress/smoking og damene i passende antrekk. Tre formelle kvelder på lenger cruise.

Bespisning
I hoved spisesalen kan man til middag velge mellom fast bord tidlig(cirka 18.00), sent(cirka 20.30-21.00). Bor man i Aurea lugar eller suite har man åpen bespisning. Yacht Club konseptet har egen restaurant for frokost, lunsj og middag. I buffet restauranten kan man spise nesten hele døgnet og man har i tillegg spesialitetsrestauranter med cover charge. Romservice er også tilgjengelig, avgift kan forekomme.

 

 

Cruisepakker fra MSC Cruises:

Sommercruise til Grønland og Island 2021

Sommercruise til Grønland og Island 2021

Antall dager:
22 dager
Dato:
10. juli - 31. juli 2021
Skip/rederi:
MSC Cruises
Pris per pers:
Pris fra kr. 32.900

Unik reiserute til unik pris!
Opplev magiske Island og en uke på Grønland underveis
Les mer her og kontakt oss for mer informasjon og bestilling!

Bestill her