Seabourn

Om Seabourn
Seabourn er et amerikansk luksusrederi med et all inklusive konsept hvor man blant annet har mat, drikke og service av høy kvalitet inkludert. Skipene er små og elegante med kun 450-604 gjester og seiler på mange flotte ruter over hele verden. 

Atmosfære
Nyt livet i rolige omgivelser omgitt av ett mannskap i toppklasse som er der for å gjøre din ferie mest mulig behagelig. Ingen fast bordsetning i restaurantene, så man står fritt til å spise når man ønsker innenfor åpningstidene, og om man vil sitte alene eller sammen med andre gjester. Det er underholdning om bord av høy kvalitet, men i mindre skala enn på de store skipene.

Appellerer til

Seabourn passer for dem som ønsker mat og service i ypperste klasse samt flotte og eksotiske destinasjoner. Ingen barnefasiliteter ombord.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På kveldstid kler man seg klassisk elegant. Noen kvelder vil det være mørk dress/smoking til herrene og kjole til damene.

Bespisning
Skipene har like restauranter hvor man kan nyte deilig mat i flotte omgivelser. I tillegg kan man selvsagt få måltider servert på sin suite, om man ønsker en avslappet og tilbaketrukket kveld.   

The Restauran
t - Hovedrestaurant hvor man får servert frokost, lunsj og middag. Ingen fast bordsetning, man kommer til spisesalen og blir tildelt bord.
The Colonnade - Til frokost og lunsj er det buffet, på kveldstid en bistro-stil middag med fokus på lokale spesialiteter. Man kan nyte maten enten inne eller utendørs. 
Restaurant 2 - Ett alternativt spisested hvor man får faste tasting-menyer bestående av små retter. Ingen cover charge, men reservasjon anbefales.
Patio Grill - Uformelt spisested ved bassenget hvor man til lunsj og middag kan nyte grillede spesialiteter, deilige salater og nystekt pizza.