Silversea

Om Silversea
Silversea er et italiensk luksusrederi med et all inklusive konsept hvor man blant annet har mat og drikke av høy kvalitet inkludert samt butler i alle suitene. Skipene er små og meget elegante, fra 296 opp til 596 gjester, noe som fører til god plass, ingen kø og alltid en fra personalet tilgjengelig til å hjelpe gjestene. I tillegg har Silversea ekspedisjonsskip som seiler til unike destinasjoner over hele verden.

Atmosfære
Nyt livet i rolige omgivelser omgitt av ett mannskap i toppklasse som er der for å gjøre din ferie mest mulig behagelig. Ingen fast bordsetning i restaurantene, så man står fritt til å spise når man ønsker innenfor åpningstidene, og om man vil sitte alene eller sammen med andre gjester. Det er underholdning om bord av høy kvalitet, men i mindre skala enn på de store skipene.

Appellerer til

Et cruise med Silversea passer for de som ønsker mat og service i ypperste klasse i ett elegant miljø. Skipene appellerer til reisende som vil til eksotiske destinasjoner og mindre havner. Ingen barnefasiliteter ombord.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På kveldstid kler man seg klassisk elegant. Noen kvelder vil det være mørk dress/smoking til herrene og kjole til damene.

Bespisning
Frokost, lunsj og middag serveres enten i hovedrestauranten The Restaurant eller i La Terrazza hvor man kan spise ute eller inne. De ulike skipene har og spesialitetsrestauranter, se mer informasjon nedenfor. I tillegg kan man selvsagt få måltider servert på sin suite, om man ønsker en avslappet og tilbaketrukket kveld.   

Silver Cloud/Silver Wind/Silver Shadow/Silver Whisper - spesialitetsrestauranter
Le Champagne
– Relais & Châteaux restaurant med fast meny med tilhørende viner. Cover charge, reservasjon anbefalt.
  
Silver Spirit - spesialitetsrestauranter
Le Champagne – Relais & Châteaux restaurant med fast meny og tilhørende viner. Cover charge, reservasjon anbefalt.
Stars Supper Club - Et art deco inspirert spisested hvor man får servert småretter mens man nyter levende blues/jazz musikk i flotte omgivelser. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Seishin Restaurant - Asian Fusion restaurant med lekre retter inspirert av Japan, Kina, Thailand, Vietnam og India. Cover charge, reservasjon anbefalt.

Silver Muse - spesialitetsrestauranter
Atlantide – elegant Bar & Grill Restaurant. Ingen cover charge eller reservasjon.
La Grande Dame by Relais & Châteaux - fast meny og tilhørende viner. Cover charge, reservasjon anbefalt.
Hot Rocks – her får man servert maten på varme lavasteiner. Ingen cover charge, reservasjon anbefalt.
Kabuki – Japansk restaurant. Cover charge, reservasjon anbefalt.
Regina Margherita – italiensk spisested med spennende utvalg at pizza. Ingen cover charge eller reservasjon.


SILVERSEA EXPEDITIONS 
I tillegg til de tradisjonelle skipene har Silversea også fire ekspedisjonsskip som går til spennende og eksotiske destinasjoner over hele verden. Cruisene går dypere inn i destinasjoner enn andre cruise og man vil få unike opplevelser formidlet av kunnskapsrike ekspedisjons guider og foredragsholdere. Alle utflukter i land er inkludert i prisen. Hvorfor ikke tilfredsstille eventyreren i deg og dra på et ekspedisjonscruise, kombinert med klasse og luksus? Produktet holder samme høye standard som de vanlig cruise skipene men kombinerer da dette med helt unike opplevelser.

De tre minste skipene Silver Discoverer, Silver Explorer og Silver Galapagos tar mellom 100-144 gjester og er i størrelse 4077-6072 brutto tonn. Ombord finnes en flott hovedspisesal og buffet restaurant.

I 2017 ble Silver Cloud totalrenovert og gjort om til ekspedisjonsskipet Silver Cloud Expedition. Hun tar 254 gjester og er hele 16 800 brutto tonn, så her har man godt med plass ombord. Fem spisesteder, inkludert den fasjonable restauranten La Dame by Relais & Chateaux. 80 % av alle suitene har privat balkong.

 

 

 

Cruisetilbud fra Silversea: