Ama Waterways
Ama Waterways
27

Ama Waterways

  • Upper Premium elvecruise rederi med fokus på mat og service
  • Moderne flåte med skip i ulike størrelser og komfort
  • Cruise på blant annet Donau, Rhinen, Doro, Mekong, Zambesi

Om Ama Waterways
Ama Waterways er et amerikansk rederi grunnlagt i 2002 av Rudi Schreiner, Kristin Karst og Jimmy Murphy. Rederiet har fokus på Europa men tilbyr også spennende ruter i Asia og Afrika hvor man kan inkludere landpakker for å virkelig oppleve de ulike destinasjoner. 

Atmosfære om bord
Atmosfæren er rolig og elegant. Skipene er lyse, moderne og velutstyrte elvecruisebåter utstyrt med soldekk, panoramarestaurant og bar, treningsrom og butikk. Lugarene er bekvemme og med store panoramavinduer – de fleste med en liten fransk balkong! 

Appellerer til 
Ama Waterways passer for det voksne publikum som ønsker en kulturell, opplevelsesrik og rolig ferie. Her er det lett å finne roen mens landskapet passerer rett utenfor vinduet!

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Til middag kler man seg klassisk. På kapteinens aften har herrene gjerne på dress og damene passende antrekk. 

Bespisning
Helpensjon inkludert i cruiseprisen. På de fleste cruise er også drikke til lunsj og middag(unntatt champagne og viner fra vinkartet) og wifi med i prisen. Det er ingen formelle kvelder, men man har vanligvis en kapteinens velkomst middag og/ eller en avskjedsmiddag.

Skip

Ditt søk resulterte i