Norwegian Cruise Line


Om Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er et stort og anerkjent Miami basert rederi som er eid av Star Cruises(Malaysia) De tilbyr meget gode cruise over hele verden. Rederiets moderne flåte består av 17 skip, som alle har samme nye konsept:« Freestyle Cruising». Norwegian Cruise Line ble stiftet i 1966 av Knut Kloster, og var tidligere norskeid. Rederiet har gjennom årenes løp stått for mange av nyvinningene som i dag har blitt en del av alle cruiseskip. 

Atmosfære om bord
«Freestyle Cruising» har fokus på valgfrihet, frihet og avslappet cruisestemning om bord. Skipene er moderne, med frisk design og en behagelig atmosfære. Ombord er det mange underholdnings- og aktivitetstilbud. Norwegian Cruise Line er et sikkert og godt valg for deg som ønsker et uformelt cruise av meget god kvalitet. NCL har gode barnepriser, med barn opp til 17 år. For deg som ønsker det lille ekstra har også flere skip et stort utvalg i suiter og villaer.

Appellerer til
Om bord på skipet er det godt tilrettelagt for barn. Cruise som ferieform blir stadig mer attraktivt for barnefamilier! NCL har et omfattende barneprogram om bord hvor barn i alderen 6 mnd. til 12 år kan besøke Splash Academy mens barn fra 13-17 år kan besøke Entourage. Dette er to programmer spesielt tilegnet for å underholde barn og ungdom. Det er et stort avskjermet barne- og ungdomsområde med egne barneklubber, flere aktivitetsrom, eget diskotek og stort videospillområde. Det er ett eget Splash Pool for barn med bleie. Aktivitetstilbudet kan variere mellom de ulike skipsklassene. NCL har følgende regler når det gjelder spedbarn på cruise: Barnet må ha fylt 6 måneder første dag ombord, med unntak av alle cruise hvor det er mer enn 3 sjødager på rad da er regelen 1 år

Påkledning
Det er ingen krav til formell bekledning om bord på et NCL- skip. Men man kan gjerne ta med et pent antrekk

Bespisning
Alle skipene har et stort utvalg av restauranter, inkludert italienske og franske spesialrestauranter. Det er ingen 1. og 2. bordsetning med et fast bord, derimot har du mulighet til å velge spisested fra dag til dag, alt etter smak og behag. Spis hvor, når og med hvem du vil - selvfølgelig! På de nyeste NCL- skipene kan du normalt finne restauranter som franske Le Bistro, Ocean Blue Seafood Restaurant, Ocean Blue on the Waterfront, italienske La Dolce Vita, Cagney's Steakhouse, Tex- Mex, Sushi og Sashimia, i tillegg til hoved restaurant, buffetrestaurant og 24 timers romservice, som er inkludert i cruiseprisen. Noen spesialrestauranter har cover charge av ulikt beløp.

Skipene
Breakaway Plus Class: Norwegian Bliss, Norwegian Encore, Norwegian Escape, Norwegian Joy
Breakaway Class: Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway
Dawn Class: Norwegian Dawn, Norwegian Star
Epic Class: Norwegian Epic
Jewel class: Norwegian Gem, Norwegian Pearl
Sun Class: Norwegian Sky, Norwegian Sun

Norwegian Spirit er ikke under noen av ovennevnte klasser.

 

Cruisetilbud fra Norwegian Cruise Line: